Nieuws

Dit is de pagina met ons eibabo®-nieuws voor u, lees hier het laatste nieuws van ons eibabo® redactieteam.



 
Dit is de pagina met ons eibabo®-nieuws voor u, lees hier het laatste nieuws van ons eibabo® redactieteam. meer ontdekken »
Venster sluiten
eibabo® Nieuws

Dit is de pagina met ons eibabo®-nieuws voor u, lees hier het laatste nieuws van ons eibabo® redactieteam.

De onderscheiding voor bedrijven met de beste beoordelingen. Er zijn uitstekende bedrijven en shops die zowel wegens hun service als ook wegens hun aangeboden producten en diensten geliefd zijn bij hun klanten en positief worden beoordeeld. En het zijn de beste die onderscheiden worden met de Top Rated Company Award.
We hebben 25.000 nieuwe items toegevoegd en gecatalogiseerd in de winkel. Vooral veel merkproducten van topfabrikanten.
De beschikbaarheid van artikelen die op voorraad zijn en van artikelen die moeten worden besteld neemt tegen het einde van het jaar drastisch af. Volg daarom bij artikelen die dringend nodig zijn de volgende adviezen.
Ons internationale eCommerce platform eibabo® is beoordeeld door een internationale jury en we zijn er trots op te kunnen aankondigen dat we de WINNAAR zijn van de European eCommerce Awards 2023 in 2 categorieën. Vooral jullie als gebruikers hebben een belangrijke rol gespeeld in het succes van eibabo® met jullie aankopen, ideeën en reviews, waarvoor we jullie hartelijk willen bedanken.
Profiteer nu van diverse prijsvoordelen tijdens bij eibabo®. In het 3e kwartaal verhogen de meeste fabrikanten zoals elk jaar hun prijzen met gemiddeld 3-15%.
Een goede reden om te vieren: ons e-commerce platform eibabo® werd door een internationale jury beoordeeld. We zijn er trots op dat we bij de weinige finalisten van de European eCommerce Awards 2023 horen. Vooral u, als onze gewaardeerde klant, heeft met uw aankopen, ideeën en kritiek een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van eibabo®, waarvoor wij u hartelijk willen bedanken.
Wij hebben de voortdurende prijsverhogingen aangegrepen om u, onze gewaardeerde klanten, een aanzienlijk prijsvoordeel te geven en zo tegen aanzienlijk gunstigere voorwaarden in te kopen. eibabo® wil zich duidelijk positioneren en heeft op eigen kosten de prijzen van alle artikelen aanzienlijk verlaagd. Gebruik deze bijzondere kans in uw voordeel, want deze actie is beperkt in de tijd.
Profiteer van de kortingen op meer dan 30.000 topsellers van 100 geselecteerde merkfabrikanten van ABB tot Zumtobel.
Als u in 2022 nog goederenleveringen nodig hebt, raden we u ten zeerste aan om uw bestelling nog in september / oktober te plaatsen. De komende 6 maanden (vermoedelijk zelfs tot eind 2023) verwachten we bij alle fabrikanten een aanzienlijke verslechtering van de leverbaarheid van alle artikelen die normaliter in voorraad zijn.
In de afgelopen 25 jaar hebben wij meer dan 2.000.000 bestellingen verzonden en meer dan 1.000.000 klanten geworven. We bedanken ons bij alle gebruikers, vooral bij onze vaste klanten die ons al jaren trouw zijn.
We hebben 100.000 nieuwe items toegevoegd en gecatalogiseerd in de winkel. Vooral veel merkproducten van topfabrikanten.
Momenteel zijn verdere prijsstijgingen en ook knelpunten in de leveringsketen te verwachten. Op dit moment zijn er bij bekende fabrikanten reeds knelpunten bij de bevoorrading van PVC elektro-verdelers, kabelgoten en ook schakelaar-/contactdoosreeksen. Alle belangrijke grondstoffen zijn momenteel duur en de beschikbare voorraden bij de fabrikanten zijn bijna opgebruikt. De prijzen voor koper, nikkel, tin, zilver, aluminium en staal, evenals aardolie/aardgas als basis voor PVC, een belangrijk materiaal voor de elektrische industrie, stijgen momenteel naar astronomische hoogten.
1 van 2