Testwinnaar ‘Beste servicekwaliteit 2018/2019’

eibmarkt.com bekroond met het label ‘Beste servicekwaliteit’ 2018/2019

In de actuele TESTBILD uitgave 04/2018 werd eibmarkt.com GmbH bekroond met het Testbild-label ‘Beste servicekwaliteit’ in de categorie ‘Huistechniek (onlinehandel)’.

Hiervoor werden de beoordelingsresultaten op het gebied van bereikbaarheid, klantgerichtheid, communicatie, technische deskundigheid en serviceomvang alsmede een algemene beoordelingsdimensie, met name de bereidheid tot aanbeveling, van meer dan 20.500 ondervraagde klanten geanalyseerd.

Op alle geteste gebieden kon eibmarkt.com zich ten opzichte van andere topspelers uit de branche handhaven op de eerste plaatsen. Vooral op het gebied van de ‘technische deskundigheid’ leverde de klantenenquête met ‘zeer hoog’ een uitstekend resultaat voor het bedrijf eibmarkt.com GmbH.

 

De testmethode voor de bekroning ‘Beste servicekwaliteit 2018/2019’

Het platform TESTBILD heeft in samenwerking met het bedrijf Statista in een van de grootste klantenenquêtes van 2018 de servicekwaliteit van de onlinehandel onderzocht. In totaal werden meer dan 2.400 bedrijven uit 200 branches beoordeeld.

Voor deze test werden per branche telkens ‘topspelers’ geselecteerd, die zich onderscheiden door diverse kencijfers zoals bereik, omzet, aantal klanten en bekendheid van het bedrijf. De enquête werd gehouden in de periode van mei 2018 en juni 2018.

De bekroning ‘Beste servicekwaliteit 2018/2019’ onderscheidt de bedrijven, dienstverleners en instellingen in Duitsland die de beste klantenservice bieden. De basis voor de onderscheiding was de beoordeling van meer dan 20.500 klanten.

 

Technische deskundigheid, hoge servicegerichtheid en meer dan 20 jaar ervaring

Het bedrijf eibmarkt.com GmbH exploiteert met de e-commerce-platformen eibmarkt.com® en eibabo® onlineshops met een enorme keuze aan producten voor KNX® automatisering, smart home en gebouwautomatisering, elektrisch materiaal voor de elektrische installatie, verlichtingsarmaturen en toebehoren, gereedschap en apparaten voor huishouden, werkplaats en industrie.

EIBMARKT GmbH beschikt over een eigen afdeling voor de ontwikkeling van toepassingen voor het technologisch veeleisende gebouwbeheer. Hiertoe behoort behalve de eigen ontwikkeling en productie van elektronische en elektrische modules, ook de specialisatie in het softwaregedeelte van de automatiseringstechniek. Naast de hoge technische deskundigheid waarderen de klanten van eibmarkt.com ook het individuele advies en de persoonlijke ondersteuning.

Meer dan 20 jaar ervaring in de verzendhandel van elektrische en elektronische artikelen, een betrouwbare en snelle levering, een deskundige klantenservice en de meermaals bekroonde en veilige onlineshops maken van eibmarkt®.com een van de leidende bedrijven in de branche van de elektro- en huistechniek. Een nagenoeg perfecte score van 99% klanttevredenheid bij Trusted Shops en wereldwijd meer dan 500.000 tevreden vaste klanten bevestigen het hoge belang dat aan servicekwaliteit wordt gehecht.