Jaloezie-actor

Hoe kan ik mijn rolluiken en jaloezieën automatiseren? Kan rekening worden gehouden met het tijdstip van de dag, het weer en de stand van de zon? Wij geven aanbevelingen en advies over de aankoop van KNX jaloezie-actoren en laten u zien welke mogelijkheden de technologie u in het dagelijks leven biedt.

Als u een nieuw huis wilt bouwen of een bestaand gebouw wilt renoveren, rijzen er veel vragen. Vooral de technische uitrusting moet goed doordacht zijn, omdat een latere verandering dan alleen met veel moeite mogelijk is. Mocht u de voordelen van intelligente gebouwautomatisering al in uw planning opnemen, dan zal ook het openen, sluiten en verduisteren van de ramen een belangrijke rol spelen.

Nuttige toepassingsvoorbeelden voor de bediening van jaloezieën of rolluiken:

  • Het op en neer gaan van rolluiken en jaloezieën volgens een tijdschema
  • Het draaien van de lamellen van jaloezieën op basis van de helderheid in de kamer
  • Het automatisch openen van rolluiken of jaloezieën bij het openen van ramen
  • De gelijktijdige werking van verschillende tinten
  • Flexibele bediening of regeling van de rolluiken tijdens afwezigheid via een smartphone-app
  • Automatische verplaatsing naar de veiligheidspositie in geval van een noodweeralarm en terug nadat alles veilig is verklaard
  • De blokkering van de operatie voor bepaalde personen
  • Automatische beschaduwing volgens geografische positie en zonnestand (Astro control)

 

Het gebruik van moderne KNX jaloezie-actoren ondersteunt u bij het realiseren van al deze plannen. Zo zorgt u voor meer veiligheid, meer comfort en verhoogt u de waarde van uw woning.

 

eibabo - technology store

 

Wat is het verschil tussen een KNX jaloezie-actor en een KNX schakelactor?

Met KNX jaloezie-actoren kunnen alle gemotoriseerde bedieningsapparaten zoals jaloezieën of rolluiken worden geautomatiseerd. Standaard 230V jaloezie-actoren hebben dus 2 kanalen per schakeluitgang. Een kanaal voor het omhoog en een kanaal voor het naar beneden bewegen. De kanalen zijn onderling vergrendeld, zodat de aandrijving niet wordt beschadigd. Daarom kan slechts één fase tegelijk op de regelaar worden bediend, nooit beide tegelijk.

 


TIP:

Gebruik nooit KNX schakelactoren voor het bedienen van jaloezieën en rolluiken zonder nageschakelde scheidingsrelais.


 

Bij klassieke KNX schakelactoren zijn de kanalen niet onderling vergrendeld. Het zou dus mogelijk zijn om meer dan één fase op de aandrijving in te schakelen. Dit kan snel leiden tot schade aan de technologie. Er zijn modellen die zowel als schakelactor en als jaloezie-actor kunnen worden gebruikt, afhankelijk van de parametrisering. Lees hiervoor a.u.b. de specificatie van de betreffende aandrijving.

Waarop moet worden gelet bij de installatie?

Gemotoriseerde driepuntsaandrijvingen mogen niet parallel worden geschakeld. Groepsvorming mag alleen plaatsvinden via scheidingsrelais of groepsbesturingen indien de fabrikant niet in een scheidingsfunctie voorziet. Bijvoorbeeld, voor 4 ramen met elk één aandrijving moet u een KNX jaloezie-actor met 4 kanalen gebruiken. Ook bestaat de mogelijkheid om meerdere aandrijvingen via één kanaal te bedienen door middel van conventionele scheidingsrelais. Het kanaal van de jaloezie bestuurt dan de scheidingsrelais en de aandrijvingen worden aangesloten op de scheidingsrelais. Ondertussen zijn de prijzen voor KNX-actuatortechnologie echter enorm gedaald, zodat deze noodzaak om de kosten te drukken door het gebruik van scheidingsrelais nauwelijks meer bestaat.

 


TIP:

Geef bij de keuze van uw componenten altijd de voorkeur aan één jaloezie-actorkanaal per jaloeziemotor.


 

Als u bijvoorbeeld 6, 8 of 12 jaloezieën in uw systeem wilt integreren, vindt u hier in de shop de passende actuator.

Zijn jaloezie-actoren met 230V AC beter dan modellen met 24V DC?

Deze vraag gaat niet over beter of slechter. Er moet in principe rekening worden gehouden met het spanningstype van de aandrijvingen. De aandrijvingen van jaloezieën of rolluiken zijn vaak ontworpen als 230V AC (wisselspanning) of 24V DC (gelijkspanning). Daarom moet u ook de bijpassende jaloezie-actor of rolluik-actor kopen. Een 24V DC jaloezie-actor of rolluik-actor heeft een plus- en een min-aansluiting. Een geschikte KNX-actor genereert de rijrichting (omhoog/omlaag) door poolomkering.

Hebben jaloezie-actoren een aparte voedingseenheid nodig?

De netvoeding 24V DC wordt niet door de aandrijving geleverd en moet overeenkomstig de stroomvereisten voor gelijktijdigheid (centrale opdrachten) extra extern worden geïnstalleerd. Dit kan zeer grote voedingseenheden vereisen, die naast hoge kosten ook veel ruimte in beslag nemen. Bestel dan 230V frequentieregelaars en bijpassende 230V KNX jaloezie-actoren bij de leverancier. Deze hebben ook een eigen voedingseenheid nodig, maar geen extra voedingseenheden.

Dat is de reden

In de jaloezie-actoren zijn zogenaamde monostabiele relais ingebouwd, die in de ruststand open en inactief zijn. De relais hebben echter voortdurend energie nodig zolang zij gesloten zijn (bijvoorbeeld voor de duur van een jaloeziebeweging). De busspanning alleen kan deze vraag niet dekken.


Klassieke schakelactoren bevatten daarentegen bistabiele relais. Deze vergen alleen wat energie in het korte moment van omschakeling van de ene positie naar de andere. Dit kan via de bus worden gerealiseerd en een extra voeding is normaal gesproken niet nodig.

Waarvoor heb ik een SMI KNX jaloezie-actor nodig?

SMI staat voor 'Standard Motor Interface' en is een intelligente, uniforme en fabrikantonafhankelijke interface in de gebouwautomatisering. Deze wordt gebruikt om verschillende bedieningsapparaten, zoals raamaandrijvingen, rolluikaandrijvingen of jaloezieaandrijvingen aan te sluiten op een gebouwbeheersysteem van een hoger niveau. Er zijn SMI KNX jaloezie-actoren voor aandrijvingen met SMI interface. Deze intelligente aandrijvingen kunnen dus datatelegrammen uitwisselen, zelfs tussen fabrikanten onderling.

Welke aandrijvingen voor het bedienen van rolluiken en jaloezieën worden aanbevolen?

eibabo® biedt KNX jaloezie-actoren, KNX rolluikactoren en KNX SMI-actoren van ABB, Berker, Busch-Jaeger, Gira, Hager, Issendorf, Jung, Lingg & Janke, MDT, Merten, Siemens, Somfy, Theben, Warema en vele andere fabrikanten.

Meer dan 25 jaar ervaring

Alle actuators die u hier in de winkel krijgt zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaar. Wij gebruiken deze actuators regelmatig in onze projecten over de hele wereld.


Profiteer van onze lage prijzen en maak gebruik van de veilige, snelle en wereldwijde verzending.

1 byte communicatieobject - wat is het?

Zorg er in ieder geval voor dat uw jaloezie-actor of rolluik-actor een 1-byte communicatie-object heeft voor de looptijd en de lamel, om indien nodig een automatische of gerichte besturing mogelijk te maken.

Bij rolluiken zijn er geen lamellen, daarom hebben rolluikactoren niet het communicatieobject Lamel, maar alleen Omhoog/Omlaag/Stop. Rolluikactoren hebben vaak een 1-bit object voor een gedefinieerde positiebeweging die permanent kan worden ingesteld via de ETS software.

1 byte betekent dat waarden tussen 0-255 kunnen worden benaderd, die overeenkomen met 0-100% ten opzichte van de reistijd. Met de parameters kan de looptijd vaak worden afgestemd op de rijtijd. De bewegingstijd van de jaloezie of het rolluik wordt eenmaal in de actuator ingevoerd met behulp van de ETS software, namelijk voor een volledige stijging of daling voor elk kanaal van de actuator. Er zijn ook actuatoren voor de evaluatie van eindschakelaars die door de gemotoriseerde aandrijving worden geleverd.

eibabo®, KNX jaloezie-actor - Eibmarkt JA.6.230Afbeelding: KNX jaloezie-actor - Eibmarkt JA.6.230

De hier getoonde uitgebreide toepassing van de KNX jaloezie-actor / rolluik-actor JA.6.230 van Eibmarkt® maakt een uitgebreide parametrisering via het communicatieobject mogelijk, inclusief scènes voor looptijd en lamellen, blokkeerfuncties, automatische functies, veiligheidsfuncties en alarmfuncties, bewegingsbegrenzingen, positieterugmelding en nog veel meer.

Kan een leek de ETS software voor het programmeren van KNX busdeelnemers ook bedienen?

Laat u niet afschrikken door de term 'programmering'. De ETS software wordt alleen gebruikt om bepaalde acties toe te wijzen en te parametriseren. Kennis van programmeren of het leren van een programmeertaal is niet vereist. Als u enige fantasie hebt om logische verbanden te begrijpen, dan bent u heel goed in staat om een project te maken.

Onze aanbeveling

Voor complexere projecten is een zekere mate van ervaring uiteraard nuttig. Laat een gekwalificeerde systeemintegrator het basisproject voor u maken. Zo kunt u later zelf gemakkelijk belangrijke parameters wijzigen wanneer de omstandigheden dat vereisen.


Heel grof uitgelegd: Stel het mappensysteem van een Windows PC of iOS computer voor. Hier maakt u uw eigen structuur, slaat u er bestanden in op en maakt u links naar andere mappen. Dit is vergelijkbaar met de ETS software. De 'mappen' kunnen verdiepingen of kamers zijn en de 'bestanden' daarin zijn de sensoren of actuatoren van de respectievelijke kamer of schakelkast, die u dan aan elkaar koppelt.

Welke montagetypes zijn er voor KNX jaloezie-actoren?

KNX jaloezie-actoren zijn bij eibabo® verkrijgbaar voor elk type montage. Voor installatie in de elektrische verdeler dragen deze bijvoorbeeld het achtervoegsel 'REG' voor serie-installatieapparaat of als inbouwversie 'UP' voor installatie in een montage- of aansluitdoos of als inbouwversie 'EB' voor integratie in kanalen en dergelijke. Afhankelijk van de installatie moet echter ook voor ingebouwde versies een extra beveiliging in acht worden genomen.

 

eibabo - technology store

 

Inhoud catalogus:


In deze eibabo® catalogus installatiebus-systemen > jaloezie-actor bussysteem vindt u artikelen uit de volgende productgroepen:

Overzicht artikelen:

  • Adapterstekker
  • Azimut controle
  • Binaire invoer
  • Blinde ontvanger
  • Circuit controle
  • Combinatie aandrijving
  • Controle van de consument
  • Controle-eenheid
  • DIN-rail
  • DIN-rails
  • Gecombineerd aandrijfelement
  • Invoermodule
  • Knop interface
  • Lage limietschakelaar
  • Moellerfunk
  • Motor controller
  • Object controle
  • Rolluikactor module
  • Rolluikactoren
  • Schaduw
  • Schaduw controle
  • Schakelactor
  • Sluiter uitgang
  • Sluiterschakelaar
  • Stopcontact controle
  • Tactiele sensor
  • Uitgangsmodule
  • Zon bescherming


van de volgende fabrikanten:

Overzichtscatalogus van de fabrikant Jaloezie-actor:

  • ABB
  • Berker
  • Busch Jaeger
  • Eaton
  • EIBMARKT
  • Elso
  • Eltako
  • ESYLUX
  • Finder
  • Gira
  • Hager
  • heroal Johann Heckenjohann
  • Jung
  • Lingg & Janke
  • MDT
  • Merten
  • Peha
  • Schneider Electric
  • Siemens
  • Somfy
  • Theben
  • Warema
  • Wieland


 
Hoe kan ik mijn rolluiken en jaloezieën automatiseren? Kan rekening worden gehouden met het tijdstip van de dag, het weer en de stand van de zon? Wij geven aanbevelingen en advies over de aankoop... meer ontdekken »
Venster sluiten
Jaloezie-actor - Intelligente besturing van uw zonwering

Hoe kan ik mijn rolluiken en jaloezieën automatiseren? Kan rekening worden gehouden met het tijdstip van de dag, het weer en de stand van de zon? Wij geven aanbevelingen en advies over de aankoop van KNX jaloezie-actoren en laten u zien welke mogelijkheden de technologie u in het dagelijks leven biedt.

Als u een nieuw huis wilt bouwen of een bestaand gebouw wilt renoveren, rijzen er veel vragen. Vooral de technische uitrusting moet goed doordacht zijn, omdat een latere verandering dan alleen met veel moeite mogelijk is. Mocht u de voordelen van intelligente gebouwautomatisering al in uw planning opnemen, dan zal ook het openen, sluiten en verduisteren van de ramen een belangrijke rol spelen.

Nuttige toepassingsvoorbeelden voor de bediening van jaloezieën of rolluiken:

  • Het op en neer gaan van rolluiken en jaloezieën volgens een tijdschema
  • Het draaien van de lamellen van jaloezieën op basis van de helderheid in de kamer
  • Het automatisch openen van rolluiken of jaloezieën bij het openen van ramen
  • De gelijktijdige werking van verschillende tinten
  • Flexibele bediening of regeling van de rolluiken tijdens afwezigheid via een smartphone-app
  • Automatische verplaatsing naar de veiligheidspositie in geval van een noodweeralarm en terug nadat alles veilig is verklaard
  • De blokkering van de operatie voor bepaalde personen
  • Automatische beschaduwing volgens geografische positie en zonnestand (Astro control)

 

Het gebruik van moderne KNX jaloezie-actoren ondersteunt u bij het realiseren van al deze plannen. Zo zorgt u voor meer veiligheid, meer comfort en verhoogt u de waarde van uw woning.

 

eibabo - technology store

 

Wat is het verschil tussen een KNX jaloezie-actor en een KNX schakelactor?

Met KNX jaloezie-actoren kunnen alle gemotoriseerde bedieningsapparaten zoals jaloezieën of rolluiken worden geautomatiseerd. Standaard 230V jaloezie-actoren hebben dus 2 kanalen per schakeluitgang. Een kanaal voor het omhoog en een kanaal voor het naar beneden bewegen. De kanalen zijn onderling vergrendeld, zodat de aandrijving niet wordt beschadigd. Daarom kan slechts één fase tegelijk op de regelaar worden bediend, nooit beide tegelijk.

 


TIP:

Gebruik nooit KNX schakelactoren voor het bedienen van jaloezieën en rolluiken zonder nageschakelde scheidingsrelais.


 

Bij klassieke KNX schakelactoren zijn de kanalen niet onderling vergrendeld. Het zou dus mogelijk zijn om meer dan één fase op de aandrijving in te schakelen. Dit kan snel leiden tot schade aan de technologie. Er zijn modellen die zowel als schakelactor en als jaloezie-actor kunnen worden gebruikt, afhankelijk van de parametrisering. Lees hiervoor a.u.b. de specificatie van de betreffende aandrijving.

Waarop moet worden gelet bij de installatie?

Gemotoriseerde driepuntsaandrijvingen mogen niet parallel worden geschakeld. Groepsvorming mag alleen plaatsvinden via scheidingsrelais of groepsbesturingen indien de fabrikant niet in een scheidingsfunctie voorziet. Bijvoorbeeld, voor 4 ramen met elk één aandrijving moet u een KNX jaloezie-actor met 4 kanalen gebruiken. Ook bestaat de mogelijkheid om meerdere aandrijvingen via één kanaal te bedienen door middel van conventionele scheidingsrelais. Het kanaal van de jaloezie bestuurt dan de scheidingsrelais en de aandrijvingen worden aangesloten op de scheidingsrelais. Ondertussen zijn de prijzen voor KNX-actuatortechnologie echter enorm gedaald, zodat deze noodzaak om de kosten te drukken door het gebruik van scheidingsrelais nauwelijks meer bestaat.

 


TIP:

Geef bij de keuze van uw componenten altijd de voorkeur aan één jaloezie-actorkanaal per jaloeziemotor.


 

Als u bijvoorbeeld 6, 8 of 12 jaloezieën in uw systeem wilt integreren, vindt u hier in de shop de passende actuator.

Zijn jaloezie-actoren met 230V AC beter dan modellen met 24V DC?

Deze vraag gaat niet over beter of slechter. Er moet in principe rekening worden gehouden met het spanningstype van de aandrijvingen. De aandrijvingen van jaloezieën of rolluiken zijn vaak ontworpen als 230V AC (wisselspanning) of 24V DC (gelijkspanning). Daarom moet u ook de bijpassende jaloezie-actor of rolluik-actor kopen. Een 24V DC jaloezie-actor of rolluik-actor heeft een plus- en een min-aansluiting. Een geschikte KNX-actor genereert de rijrichting (omhoog/omlaag) door poolomkering.

Hebben jaloezie-actoren een aparte voedingseenheid nodig?

De netvoeding 24V DC wordt niet door de aandrijving geleverd en moet overeenkomstig de stroomvereisten voor gelijktijdigheid (centrale opdrachten) extra extern worden geïnstalleerd. Dit kan zeer grote voedingseenheden vereisen, die naast hoge kosten ook veel ruimte in beslag nemen. Bestel dan 230V frequentieregelaars en bijpassende 230V KNX jaloezie-actoren bij de leverancier. Deze hebben ook een eigen voedingseenheid nodig, maar geen extra voedingseenheden.

Dat is de reden

In de jaloezie-actoren zijn zogenaamde monostabiele relais ingebouwd, die in de ruststand open en inactief zijn. De relais hebben echter voortdurend energie nodig zolang zij gesloten zijn (bijvoorbeeld voor de duur van een jaloeziebeweging). De busspanning alleen kan deze vraag niet dekken.


Klassieke schakelactoren bevatten daarentegen bistabiele relais. Deze vergen alleen wat energie in het korte moment van omschakeling van de ene positie naar de andere. Dit kan via de bus worden gerealiseerd en een extra voeding is normaal gesproken niet nodig.

Waarvoor heb ik een SMI KNX jaloezie-actor nodig?

SMI staat voor 'Standard Motor Interface' en is een intelligente, uniforme en fabrikantonafhankelijke interface in de gebouwautomatisering. Deze wordt gebruikt om verschillende bedieningsapparaten, zoals raamaandrijvingen, rolluikaandrijvingen of jaloezieaandrijvingen aan te sluiten op een gebouwbeheersysteem van een hoger niveau. Er zijn SMI KNX jaloezie-actoren voor aandrijvingen met SMI interface. Deze intelligente aandrijvingen kunnen dus datatelegrammen uitwisselen, zelfs tussen fabrikanten onderling.

Welke aandrijvingen voor het bedienen van rolluiken en jaloezieën worden aanbevolen?

eibabo® biedt KNX jaloezie-actoren, KNX rolluikactoren en KNX SMI-actoren van ABB, Berker, Busch-Jaeger, Gira, Hager, Issendorf, Jung, Lingg & Janke, MDT, Merten, Siemens, Somfy, Theben, Warema en vele andere fabrikanten.

Meer dan 25 jaar ervaring

Alle actuators die u hier in de winkel krijgt zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaar. Wij gebruiken deze actuators regelmatig in onze projecten over de hele wereld.


Profiteer van onze lage prijzen en maak gebruik van de veilige, snelle en wereldwijde verzending.

1 byte communicatieobject - wat is het?

Zorg er in ieder geval voor dat uw jaloezie-actor of rolluik-actor een 1-byte communicatie-object heeft voor de looptijd en de lamel, om indien nodig een automatische of gerichte besturing mogelijk te maken.

Bij rolluiken zijn er geen lamellen, daarom hebben rolluikactoren niet het communicatieobject Lamel, maar alleen Omhoog/Omlaag/Stop. Rolluikactoren hebben vaak een 1-bit object voor een gedefinieerde positiebeweging die permanent kan worden ingesteld via de ETS software.

1 byte betekent dat waarden tussen 0-255 kunnen worden benaderd, die overeenkomen met 0-100% ten opzichte van de reistijd. Met de parameters kan de looptijd vaak worden afgestemd op de rijtijd. De bewegingstijd van de jaloezie of het rolluik wordt eenmaal in de actuator ingevoerd met behulp van de ETS software, namelijk voor een volledige stijging of daling voor elk kanaal van de actuator. Er zijn ook actuatoren voor de evaluatie van eindschakelaars die door de gemotoriseerde aandrijving worden geleverd.

eibabo®, KNX jaloezie-actor - Eibmarkt JA.6.230Afbeelding: KNX jaloezie-actor - Eibmarkt JA.6.230

De hier getoonde uitgebreide toepassing van de KNX jaloezie-actor / rolluik-actor JA.6.230 van Eibmarkt® maakt een uitgebreide parametrisering via het communicatieobject mogelijk, inclusief scènes voor looptijd en lamellen, blokkeerfuncties, automatische functies, veiligheidsfuncties en alarmfuncties, bewegingsbegrenzingen, positieterugmelding en nog veel meer.

Kan een leek de ETS software voor het programmeren van KNX busdeelnemers ook bedienen?

Laat u niet afschrikken door de term 'programmering'. De ETS software wordt alleen gebruikt om bepaalde acties toe te wijzen en te parametriseren. Kennis van programmeren of het leren van een programmeertaal is niet vereist. Als u enige fantasie hebt om logische verbanden te begrijpen, dan bent u heel goed in staat om een project te maken.

Onze aanbeveling

Voor complexere projecten is een zekere mate van ervaring uiteraard nuttig. Laat een gekwalificeerde systeemintegrator het basisproject voor u maken. Zo kunt u later zelf gemakkelijk belangrijke parameters wijzigen wanneer de omstandigheden dat vereisen.


Heel grof uitgelegd: Stel het mappensysteem van een Windows PC of iOS computer voor. Hier maakt u uw eigen structuur, slaat u er bestanden in op en maakt u links naar andere mappen. Dit is vergelijkbaar met de ETS software. De 'mappen' kunnen verdiepingen of kamers zijn en de 'bestanden' daarin zijn de sensoren of actuatoren van de respectievelijke kamer of schakelkast, die u dan aan elkaar koppelt.

Welke montagetypes zijn er voor KNX jaloezie-actoren?

KNX jaloezie-actoren zijn bij eibabo® verkrijgbaar voor elk type montage. Voor installatie in de elektrische verdeler dragen deze bijvoorbeeld het achtervoegsel 'REG' voor serie-installatieapparaat of als inbouwversie 'UP' voor installatie in een montage- of aansluitdoos of als inbouwversie 'EB' voor integratie in kanalen en dergelijke. Afhankelijk van de installatie moet echter ook voor ingebouwde versies een extra beveiliging in acht worden genomen.

 

eibabo - technology store

 

Inhoud catalogus:


In deze eibabo® catalogus installatiebus-systemen > jaloezie-actor bussysteem vindt u artikelen uit de volgende productgroepen:

Overzicht artikelen:

  • Adapterstekker
  • Azimut controle
  • Binaire invoer
  • Blinde ontvanger
  • Circuit controle
  • Combinatie aandrijving
  • Controle van de consument
  • Controle-eenheid
  • DIN-rail
  • DIN-rails
  • Gecombineerd aandrijfelement
  • Invoermodule
  • Knop interface
  • Lage limietschakelaar
  • Moellerfunk
  • Motor controller
  • Object controle
  • Rolluikactor module
  • Rolluikactoren
  • Schaduw
  • Schaduw controle
  • Schakelactor
  • Sluiter uitgang
  • Sluiterschakelaar
  • Stopcontact controle
  • Tactiele sensor
  • Uitgangsmodule
  • Zon bescherming


van de volgende fabrikanten:

Overzichtscatalogus van de fabrikant Jaloezie-actor:

  • ABB
  • Berker
  • Busch Jaeger
  • Eaton
  • EIBMARKT
  • Elso
  • Eltako
  • ESYLUX
  • Finder
  • Gira
  • Hager
  • heroal Johann Heckenjohann
  • Jung
  • Lingg & Janke
  • MDT
  • Merten
  • Peha
  • Schneider Electric
  • Siemens
  • Somfy
  • Theben
  • Warema
  • Wieland
Filter sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
van tot

16 van 15
Voor deze filtering zijn geen resultaten gevonden!
Drukknop KNX 1 kanaal met jaloezieactor 2M titanium GW14797
€ 177,35 incl. btw

*

Drukknop KNX 1 kanaal met jaloezieactor 2M titanium
Gewiss
| GW14797
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Drukknop KNX 1 kanaal met jaloezieactor 2M wit GW10797
€ 168,47 incl. btw

*

Drukknop KNX 1 kanaal met jaloezieactor 2M wit
Gewiss
| GW10797
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Jaloezieactor 1-voudig met binaire ingang IO520 5225
€ 94,00 incl. btw

*

Jaloezieactor 1-voudig met binaire ingang IO520
WEINZIERL
| 5225
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Jaloezieverlenging voor MultiIO Shutter592 5322
€ 50,52 incl. btw

*

Jaloezieverlenging voor MultiIO Shutter592
WEINZIERL
| 5322
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Zonweringsactor 4xDC 24 V, 6A - Zonweringactor voor bussysteem 4-ch N 545D31
€ 194,63 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 411,40 RRP***)
Zonweringsactor 4xDC 24 V, 6A - Zonweringactor voor bussysteem 4-ch
Siemens Dig.Industr.
| N 545D31
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Zonweringsactor 2xDC 24 V, 6A - Zonweringactor voor bussysteem RL 524D23
€ 91,60 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 193,60 RRP***)
Zonweringsactor 2xDC 24 V, 6A - Zonweringactor voor bussysteem
Siemens Dig.Industr.
| RL 524D23
stuk(s)
Op het verlanglijstje
16 van 15
Door u bekeken