Affiliate programma's

Word reclamepartner van eibabo®

eibabo® biedt haar klanten een assortiment van ruim 350.000 elektronica en SmartHome merkartikelen met verzending naar meer dan 180 landen.

Het affiliate partnerprogramma van eibabo®

U heeft als particulier of bedrijf een eigen website? Dan kunt u geld verdienen door deel te nemen aan het succes van eibmarkt.com GmbH - een van de grootste webshops ter wereld op het gebied van intelligente gebouwenautomatisering, elektronica en elektrotechniek, huishoudelijke apparaten, verlichting, multimedia, data- en netwerktechnologie en antennetechnologie voor huis, boot & caravan. Als partner promoot u op uw website actief het assortiment van eibabo®, een onderneming van eibmarkt.com GmbH, en ontvangt u hiervoor aantrekkelijke commissies.

Uw voordelen

  • 2% tot 5% commissie van de netto-omzet uit de aankopen van geworven bezoekers
  • tot 5% commissie als premium partner van eibabo®
  • tot 8% prestatiegebaseerde commissie
  • Geen kosten, geen minimale omzet - wij vragen geen vergoeding of bijdrage
  • Toegang tot actuele reclamemiddelen, kortingscodes en productgegevens

 

Zo eenvoudig werkt het:

1. Registreren/Inloggen

Subscribe

Meld u aan als publisher in ons eibabo® partnerprogramma. U ontvangt dan direct uw persoonlijke toegangscode als partner. Hier vind u de aanmeldlink voor de affiliate programma's van eibabo®:

>>> Naar het eibabo®-programma op CJ

 

Hier worden alle door u gegenereerde omzetten geregistreerd, beoordeeld en uw commissie uitbetaald. Met uw persoonlijke toegangscode meld u zich aan voor het partnerprogramma van eibabo®.

2. Link maken

Adverts Linking

In het overzicht van de reclamemiddelen van ons partnerprogramma vindt u ook de code voor de links naar de reclamemiddelen van eibabo® voor uw website. De code plaatst u op uw website.

3. Geld verdienen

Earn Money

Als affiliate partner van eibabo® verdient u geld met elke verkoop die u via uw website heeft gegenereerd. Start vandaag nog met uw partnerprogramma bij eibabo®.

Door u bekeken