AHV COVID-19 / Corona

Banner_Info-Corona

Beste klanten van eibabo®! Hier vindt u onze antwoorden op uw vragen in verband met de huidige Covid-19 situatie.


Klantenservice

Ik heb een vraag over een bestaande bestelling Kan ik jullie klantendienst nog bereiken?
Er zijn absoluut geen beperkingen.

Ik heb een algemene / technische vraag over een artikel. Is jullie technische afdeling nog steeds bereikbaar?
Er zijn absoluut geen beperkingen.


Orderverwerking

Wordt de door mij geplaatste bestelling nog door eibmarkt® verwerkt? Als ik pas nu bestel, wordt mijn opdracht dan verwerkt?
Alle bestellingen die via onze onlineshops eibmarkt® en eibabo® worden geplaatst, worden door ons team snel en op de gebruikelijke betrouwbare manier verwerkt. Over de actuele status van de verwerking van uw bestelling wordt u altijd geïnformeerd.


Beschikbaarheid van goederen

Zijn de artikelen in uw onlineshop ook echt beschikbaar? Hoe herken ik beschikbare artikelen in uw shopsystemen eibmarkt® en eibabo®?
De onmiddellijk beschikbare artikelen herkent u aan het groene pictogram in de productpreview. Het gaat hierbij om normaal beschikbare artikelen uit het centrale magazijn. Artikelen waarvan in de productpreview de levertijd meer dan 3 dagen is, zijn artikelen die nog besteld moeten worden, in opdracht worden vervaardigd of vanuit magazijnen rechtstreeks door de fabrikant worden geleverd. Deze artikelen zijn op korte termijn binnen 3 tot 13 dagen leverbaar (afhankelijk van de informatie in het gedeelte Productdetails).

Zijn er momenteel in uw onlineshop beperkingen bij de beschikbaarheid van artikelen?
Er zijn absoluut geen beperkingen.

Waarom wordt in mijn orderbevestiging een andere, langere levertijd aangegeven?
Bij sommige artikelen, zoals beschermingsmiddelen en maskers, of batterijen en accu's, hebben de fabrikanten de instructie om eerst aan overheden, gezondheidsinstellingen, ziekenhuizen, enz te leveren. Daarom kunnen er vertragingen optreden, voordat wij als onlinehandelaar in de toeleveringsketen aan de beurt komen.
Bij sommige fabrikanten kan wegens grenscontroles, files in het verkeer en dergelijke de levering aan ons vertraagd worden. De meeste door ons aangeboden artikelen komen echter uit Duitsland, waardoor de leveringen aan onze magazijnen nauwelijks beïnvloed worden.


Postorder

Wordt mijn bestelling echt wel op tijd geleverd?
Om de bevoorradingsketens niet te onderbreken wordt de wereldwijde vrije levering van goederen door alle overheden bewust in stand gehouden. We hebben geen informatie over beperkingen van onze expediteurs.

Zijn er momenteel problemen bij leveringen binnen de Europese Unie (EU)?
Momenteel hebben wij geen meldingen van storingen bij DHL of nationale postbedrijven in EU-landen. De goederen van eibabo® worden nog steeds veilig via DHL naar alle EU-landen verzonden. Voor uw land of uw regio kunnen door autoriteiten beperkingen zijn opgelegd. Neem daarom contact op met uw plaatselijke autoriteiten voor meer informatie.

Hoe is de situatie bij levering in EVA-landen en bij wereldwijde verzending?
Ook bij verzending via DHL International, DHL Express of expediteurs (EU/EFTA) is de verzending van de door u bestelde goederen op dit moment zonder problemen mogelijk. eibmarkt®. com GmbH is een van de weinige exporteurs in deze sector die door de Duitse douane is erkend. Dankzij onze eigen digitale douaneafhandeling kunnen we processen snel en onbureaucratisch bekijken en beïnvloeden.


Besmettingsrisico

Hoe groot is het besmettingsrisico voor mij als ik uw levering ontvang?
We hebben bij het uitbreken van de Covid-19-pandemie in Europa ons interne pandemieplan geactiveerd. Dat betekent behalve toegenomen hygiëne- en voorzorgsmaatregelen voor onze medewerkers ook, dat zones zoals de verzendingsverwerking regelmatig worden gedesinfecteerd. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is de overdracht van het Covid 19-virus via verpakking of vulstof vrijwel uitgesloten. Let erop dat bij overhandiging van de goederen door de expediteur de nodige hygiënemaatregelen worden genomen.


eibmarkt.com GmbH dankt u voor uw begrip en uw blijvende vertrouwen in onze onderneming. Wij wensen u en uw familie, maar ook onze medewerkers en alle partners, toe deze tijd zo gezond mogelijk door te komen. Paniek, hysterie en hamsteraankopen moeten dringend worden vermeden om de basis van onze samenleving te behouden.

Marco Labáhn (CEO) & en het gehele team van eibmarkt.com GmbH

Door u bekeken