Draadgoot

Het leggen van kabels en draden gemakkelijk gemaakt. Met draadgoten van hoge kwaliteit tegen topprijzen. Leer hier alles wat u moet weten over het kopen en installeren van draadgoten. Als u in een flatgebouw woont, lopen draadgoten veilig door uw keldervertrekken. Installaties van dit type zijn ook te vinden in industriële fabrieken, montagehallen en werkplaatsen. Draadgoten zijn onderdelen van kabeldraagsystemen, maar verschillen van kabelgoten en kabelladders.

Wat zijn draadgoten?

Draadgoten zijn stabiel gaas op basis van gelaste, gevormde en gegalvaniseerde metalen staven. Het resultaat is een roostertrog waarin de elektriciteitsleidingen en signaalkabels zijn ondergebracht. Draadgoten zijn hoofdzakelijk ontworpen voor gebruik binnenshuis. De kabels en draden worden rechtstreeks aan de metalen staven van de goot bevestigd met klemmen of kabelbinders. De dwarsdoorsnede van de goten zelf is meestal U-vormig, d.w.z. een bodem en twee zijkanten. Om redenen van stabiliteit bieden sommige fabrikanten uitgebreide dwarsdoorsneden aan in C-vorm en G-vorm. De draadgoten in G-vorm vervullen de functie van open kabelgoten.

 


TIP:

De bijpassende muurbeugels en afdekbalken voor bevestigingssysteem zijn ook hier in de winkel verkrijgbaar.


 

Deze kanalen bevatten, geleiden en ondersteunen kabels en leidingen. De draadgaaskanalen kunnen worden gesneden of gebogen in configuraties zoals bochten, hellingen en T-stukken om complexe kabeltrajecten te creëren. De montage gebeurt meestal aan de muur, boven het hoofd of onder de vloer voor installaties in het hele gebouw. Draadgoten worden als systeem geïnstalleerd. Om het gewenste installatiepad te creëren, worden rechte secties met elkaar verbonden door middel van extra beschikbare hulpstukken (bochten, hoeken, verloopstukken, aftakkingen) en accessoires.

Wat zijn de voordelen van draadgoten?

Draadgoten zijn een van de favoriete kabelbevestigingssystemen van installateurs. Dit heeft te maken met enkele voordelen die draadgoten hebben ten opzichte van gesloten kabelgoten of kabelladders. Deze omvatten:

Materiaal- en kostenbesparingen

Het metalen rooster is aan alle kanten open en er is heel weinig metaal voor nodig. Dit bespaart gewicht en materiaal en verlaagt de productiekosten. In vergelijking met sterke breedspanningskabelgoten of kabelladders worden middelen bespaard en dus het milieu ontlast. Als klant merkt u dit voordeel in de prijs. Draadgoten zijn goedkoper dan de andere genoemde systemen.

Oplossing voor alle sectoren

Kabelgoten worden gebruikt in een groot aantal bedrijven en in gemeentelijke, industriële en particuliere gebouwen. De plaatsen van gebruik variëren van kelderruimten, fabriekshallen, serverruimten, kantoorwerkplekken en ruimten met extreme omstandigheden. Dit kunnen sterke temperatuurschommelingen, giftige atmosferen of zones met verhoogde verontreiniging zijn.

Aanpasbaar ter plaatse

Elke installatie is uniek en vereist vaak verschillende wendingen, bochten en hellingen om de kabel op de juiste manier te leggen. Draadgoten zijn flexibel en kunnen in enkele stappen met de hand aan de desbetreffende situatie worden aangepast. Met behulp van eenvoudig gereedschap zoals metaalscharen, bevestigingsmiddelen en een moersleutel worden individuele configuraties van de kabelgoot ter plaatse uitgevoerd zonder verlies van stabiliteit. Voor systemen met brede kabelgoten en laddergoten moet u bochten, T-stukken en hoekstukken vooraf plannen en aanschaffen. Mocht de behoefte tijdens de installatie veranderen, dan zijn de door u gekochte onderdelen misschien nutteloos en moet u andere onderdelen bestellen.

Lage interferentie

Door het lage metaalgehalte verminderen draadgoten de zogenaamde storingen in datakabels aanzienlijk. Dit maakt het de optimale keuze voor gebruik in het SCS-gebied.

Definitie

SCS - Structured Cabling Networks is een gebruikersonafhankelijke, toekomstgerichte netwerkinfrastructuur die volgens economische parameters is opgebouwd.


Snel en gemakkelijk te installeren

De montage spreekt voor zich. Een breed scala aan beugels, verbindingsstukken en bevestigingssystemen betekent dat de installatie kan worden uitgevoerd door mensen met verschillende niveaus van deskundigheid.

Aanpasbaar kabelbeheer

Draadgoten bieden vele alternatieven voor kabelgeleiding. Bijzonder praktisch is de mogelijkheid om afzonderlijke kabels en leidingen overal vanuit de kabelbundel af te takken. Bij gesloten ondersteuningssystemen kan het kanaal niet zo gemakkelijk worden verlaten.

Optimale warmteafvoer

In de volledig open draadgoot hoopt zich geen warmte op. De opgewekte warmte wordt onmiddellijk afgegeven aan de omgeving. Dit biedt meer veiligheid, vooral wanneer veel kabels gebundeld zijn.

Veilig tegen ongedierte

Dieren kunnen kabelsystemen beschadigen. Draadgoten, bijvoorbeeld, zijn voor knaagdieren moeilijker te doorkruisen dan gesloten kabelgoten. De dieren zullen eerder door de openingen vallen en nestelen is moeilijker op de roosters.

Eenvoudige controle en reparatie

Draadgoten hebben een open plattegrond. Het is niet moeilijk om problemen met leidingen en kabels op te sporen en afzonderlijke lijnen te vervangen of te verwijderen.

Minder gewicht zonder aan stabiliteit in te boeten

Draadgoten zijn lichter dan andere kabeldraagsystemen, maar hebben dezelfde sterkte. Dit vereenvoudigt het transport, de opslag, het vervoer naar de bouwplaats, het ophangen en de montage. Er zijn ook geen scherpe randen die de kabels en draden kunnen beschadigen.

Bron: eibabo®, OBO Bettermann G-GRM 50 50 G draadgootAfbeelding: OBO Bettermann G-GRM 50 50 G draadgoot

Hoe worden draadgoten aangesloten?

Voor het verbinden van draadgoten worden rechte verbindingen of klemmen aangeboden. Rechte verbindingsstukken kabeldragers verbinden draadgoten in rechte lijnen en zorgen voor een gemakkelijke kabelgeleiding. Deze worden gewoon op de uiteinden van de draadgaasbakken met rechte doorsnede geschoven. Zo ontstaat een veilige verbinding zonder dat er bouten en moeren aan te pas komen. Klemverbindingen verbindingen gebogen of rechte draadgoten. Deze zijn ideaal voor zowel eenvoudige als complexe paden. Deze connectors vereisen een bevestigingssysteem met bouten en moeren.

Wat zijn de afmetingen van draadgoten?

De klassieke lengte van een draadgoot is 3.000 millimeter. In individuele gevallen zijn ook kortere kanalen beschikbaar. De hoogte van de zijde begint bij ongeveer 30 millimeter en loopt op tot een hoogte van ongeveer 150 millimeter. U kunt ook de breedte zeer flexibel kiezen. Draadgoten worden aangeboden in breedtes tussen 30 millimeter en 900 millimeter. De meest gebruikte standaardmaten van draadgoten voor het leggen van kabels zijn:

  • Breedte: 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600 mm
  • Hoogte: 35, 50, 60, 80, 100, 105 mm

 

Hoe belastbaar zijn draadgoten?

Let bij het kiezen van een product op de hoogte van de zijkant, de breedte van de voet en de dikte van de draad. Deze parameters beïnvloeden het latere draagvermogen van de draadgoot. Ook het aantal en de plaatsing van de verbindingsstukken en bevestigingsmiddelen zijn van cruciaal belang voor een duurzame constructie. Het draagvermogen kan dus niet als algemene regel worden gegeven. Hoe groter de afstand tussen de bevestigingspunten, hoe minder belastbaar het systeem is.

 


TIP:

Voor een zo groot mogelijk draagvermogen moeten draadgoten altijd tussen de overspanningen van de steunpunten en bevestigingspunten worden aangesloten.


 

De plaatsing van de stootvoeg tussen twee draadgoten beïnvloedt het draagvermogen van de installatie. Dit mag niet rechtstreeks gebeuren waar de constructie aan het gebouw is bevestigd. De grootste stabiliteit van het kabeltraject wordt bereikt wanneer de stootvoeg zich in een verhouding van ongeveer 1/4 tot 3/4 tot de bevestigingspunten bevindt.

Zijn draadgoten onderhoudsgevoelig?

Elektrische installaties bevinden zich doorgaans buiten de normale menselijke invloedssfeer. Vaak heeft u ladders of steigers nodig voor inspecties, reparaties of verbouwingen. Het is dus van belang dat ook onderhoudswerkzaamheden zo weinig mogelijk nodig zijn. Draadgoten zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Het metaal is beschermd tegen corrosie en door de open constructie aan de onderkant kan vuil niet vast komen te zitten. De visuele inspectie van het systeem kan dus ook van onder de draadgoten plaatsvinden. Dit bespaart geld, tijd en schoonmaakwerk.

Waarom zou ik draadgoten van eibabo® kopen?

De eibabo® technology store is een van de toonaangevende gespecialiseerde centra voor elektrische installaties. Als klant van onze winkel ontvangt u:

  • Een grote keuze aan draadgoten in alle gangbare maten
  • Een eenvoudig en gemakkelijk bestelproces
  • Veel veilige betaalmethoden
  • Een snelle wereldwijde levering met tracking
  • Geen minimumvoorwaarden voor de levering van producten

 

Verbindingsstukken en beugels voor wand- en plafondmontage zijn ook verkrijgbaar voor de draadgoten hier in de online shop.

 

eibabo - technology store

 

Inhoud catalogus:


In deze eibabo® catalogus kabeldraagsystemen > draadgoot vindt u artikelen uit de volgende productgroepen:

Overzicht artikelen:

  • Armatuur steunrooster
  • Distributie interieurinrichting
  • Draadgaas lade
  • Gaas kabelgoot
  • Heavy-duty kabelgoot van gaas
  • Heavy-duty kanaal
  • Rasterhoek
  • Rasterspoor
  • Roestvrijstalen latwerk
  • Spruitstuk constructie
  • Stalen gaas kabelgoot


van de volgende fabrikanten:

Overzichtscatalogus van de fabrikant Draadgoot:

  • Diverse
  • Erico
  • Legrand Cablofil
  • Niedax
  • Niedergesäß
  • OBO
  • Pflitsch
  • Rico
  • Striebel & John


 
Het leggen van kabels en draden gemakkelijk gemaakt. Met draadgoten van hoge kwaliteit tegen topprijzen. Leer hier alles wat u moet weten over het kopen en installeren van draadgoten. Als u in een... meer ontdekken »
Venster sluiten
Draadgoot - Een efficiënt kabeldraagsysteem

Het leggen van kabels en draden gemakkelijk gemaakt. Met draadgoten van hoge kwaliteit tegen topprijzen. Leer hier alles wat u moet weten over het kopen en installeren van draadgoten. Als u in een flatgebouw woont, lopen draadgoten veilig door uw keldervertrekken. Installaties van dit type zijn ook te vinden in industriële fabrieken, montagehallen en werkplaatsen. Draadgoten zijn onderdelen van kabeldraagsystemen, maar verschillen van kabelgoten en kabelladders.

Wat zijn draadgoten?

Draadgoten zijn stabiel gaas op basis van gelaste, gevormde en gegalvaniseerde metalen staven. Het resultaat is een roostertrog waarin de elektriciteitsleidingen en signaalkabels zijn ondergebracht. Draadgoten zijn hoofdzakelijk ontworpen voor gebruik binnenshuis. De kabels en draden worden rechtstreeks aan de metalen staven van de goot bevestigd met klemmen of kabelbinders. De dwarsdoorsnede van de goten zelf is meestal U-vormig, d.w.z. een bodem en twee zijkanten. Om redenen van stabiliteit bieden sommige fabrikanten uitgebreide dwarsdoorsneden aan in C-vorm en G-vorm. De draadgoten in G-vorm vervullen de functie van open kabelgoten.

 


TIP:

De bijpassende muurbeugels en afdekbalken voor bevestigingssysteem zijn ook hier in de winkel verkrijgbaar.


 

Deze kanalen bevatten, geleiden en ondersteunen kabels en leidingen. De draadgaaskanalen kunnen worden gesneden of gebogen in configuraties zoals bochten, hellingen en T-stukken om complexe kabeltrajecten te creëren. De montage gebeurt meestal aan de muur, boven het hoofd of onder de vloer voor installaties in het hele gebouw. Draadgoten worden als systeem geïnstalleerd. Om het gewenste installatiepad te creëren, worden rechte secties met elkaar verbonden door middel van extra beschikbare hulpstukken (bochten, hoeken, verloopstukken, aftakkingen) en accessoires.

Wat zijn de voordelen van draadgoten?

Draadgoten zijn een van de favoriete kabelbevestigingssystemen van installateurs. Dit heeft te maken met enkele voordelen die draadgoten hebben ten opzichte van gesloten kabelgoten of kabelladders. Deze omvatten:

Materiaal- en kostenbesparingen

Het metalen rooster is aan alle kanten open en er is heel weinig metaal voor nodig. Dit bespaart gewicht en materiaal en verlaagt de productiekosten. In vergelijking met sterke breedspanningskabelgoten of kabelladders worden middelen bespaard en dus het milieu ontlast. Als klant merkt u dit voordeel in de prijs. Draadgoten zijn goedkoper dan de andere genoemde systemen.

Oplossing voor alle sectoren

Kabelgoten worden gebruikt in een groot aantal bedrijven en in gemeentelijke, industriële en particuliere gebouwen. De plaatsen van gebruik variëren van kelderruimten, fabriekshallen, serverruimten, kantoorwerkplekken en ruimten met extreme omstandigheden. Dit kunnen sterke temperatuurschommelingen, giftige atmosferen of zones met verhoogde verontreiniging zijn.

Aanpasbaar ter plaatse

Elke installatie is uniek en vereist vaak verschillende wendingen, bochten en hellingen om de kabel op de juiste manier te leggen. Draadgoten zijn flexibel en kunnen in enkele stappen met de hand aan de desbetreffende situatie worden aangepast. Met behulp van eenvoudig gereedschap zoals metaalscharen, bevestigingsmiddelen en een moersleutel worden individuele configuraties van de kabelgoot ter plaatse uitgevoerd zonder verlies van stabiliteit. Voor systemen met brede kabelgoten en laddergoten moet u bochten, T-stukken en hoekstukken vooraf plannen en aanschaffen. Mocht de behoefte tijdens de installatie veranderen, dan zijn de door u gekochte onderdelen misschien nutteloos en moet u andere onderdelen bestellen.

Lage interferentie

Door het lage metaalgehalte verminderen draadgoten de zogenaamde storingen in datakabels aanzienlijk. Dit maakt het de optimale keuze voor gebruik in het SCS-gebied.

Definitie

SCS - Structured Cabling Networks is een gebruikersonafhankelijke, toekomstgerichte netwerkinfrastructuur die volgens economische parameters is opgebouwd.


Snel en gemakkelijk te installeren

De montage spreekt voor zich. Een breed scala aan beugels, verbindingsstukken en bevestigingssystemen betekent dat de installatie kan worden uitgevoerd door mensen met verschillende niveaus van deskundigheid.

Aanpasbaar kabelbeheer

Draadgoten bieden vele alternatieven voor kabelgeleiding. Bijzonder praktisch is de mogelijkheid om afzonderlijke kabels en leidingen overal vanuit de kabelbundel af te takken. Bij gesloten ondersteuningssystemen kan het kanaal niet zo gemakkelijk worden verlaten.

Optimale warmteafvoer

In de volledig open draadgoot hoopt zich geen warmte op. De opgewekte warmte wordt onmiddellijk afgegeven aan de omgeving. Dit biedt meer veiligheid, vooral wanneer veel kabels gebundeld zijn.

Veilig tegen ongedierte

Dieren kunnen kabelsystemen beschadigen. Draadgoten, bijvoorbeeld, zijn voor knaagdieren moeilijker te doorkruisen dan gesloten kabelgoten. De dieren zullen eerder door de openingen vallen en nestelen is moeilijker op de roosters.

Eenvoudige controle en reparatie

Draadgoten hebben een open plattegrond. Het is niet moeilijk om problemen met leidingen en kabels op te sporen en afzonderlijke lijnen te vervangen of te verwijderen.

Minder gewicht zonder aan stabiliteit in te boeten

Draadgoten zijn lichter dan andere kabeldraagsystemen, maar hebben dezelfde sterkte. Dit vereenvoudigt het transport, de opslag, het vervoer naar de bouwplaats, het ophangen en de montage. Er zijn ook geen scherpe randen die de kabels en draden kunnen beschadigen.

Bron: eibabo®, OBO Bettermann G-GRM 50 50 G draadgootAfbeelding: OBO Bettermann G-GRM 50 50 G draadgoot

Hoe worden draadgoten aangesloten?

Voor het verbinden van draadgoten worden rechte verbindingen of klemmen aangeboden. Rechte verbindingsstukken kabeldragers verbinden draadgoten in rechte lijnen en zorgen voor een gemakkelijke kabelgeleiding. Deze worden gewoon op de uiteinden van de draadgaasbakken met rechte doorsnede geschoven. Zo ontstaat een veilige verbinding zonder dat er bouten en moeren aan te pas komen. Klemverbindingen verbindingen gebogen of rechte draadgoten. Deze zijn ideaal voor zowel eenvoudige als complexe paden. Deze connectors vereisen een bevestigingssysteem met bouten en moeren.

Wat zijn de afmetingen van draadgoten?

De klassieke lengte van een draadgoot is 3.000 millimeter. In individuele gevallen zijn ook kortere kanalen beschikbaar. De hoogte van de zijde begint bij ongeveer 30 millimeter en loopt op tot een hoogte van ongeveer 150 millimeter. U kunt ook de breedte zeer flexibel kiezen. Draadgoten worden aangeboden in breedtes tussen 30 millimeter en 900 millimeter. De meest gebruikte standaardmaten van draadgoten voor het leggen van kabels zijn:

  • Breedte: 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600 mm
  • Hoogte: 35, 50, 60, 80, 100, 105 mm

 

Hoe belastbaar zijn draadgoten?

Let bij het kiezen van een product op de hoogte van de zijkant, de breedte van de voet en de dikte van de draad. Deze parameters beïnvloeden het latere draagvermogen van de draadgoot. Ook het aantal en de plaatsing van de verbindingsstukken en bevestigingsmiddelen zijn van cruciaal belang voor een duurzame constructie. Het draagvermogen kan dus niet als algemene regel worden gegeven. Hoe groter de afstand tussen de bevestigingspunten, hoe minder belastbaar het systeem is.

 


TIP:

Voor een zo groot mogelijk draagvermogen moeten draadgoten altijd tussen de overspanningen van de steunpunten en bevestigingspunten worden aangesloten.


 

De plaatsing van de stootvoeg tussen twee draadgoten beïnvloedt het draagvermogen van de installatie. Dit mag niet rechtstreeks gebeuren waar de constructie aan het gebouw is bevestigd. De grootste stabiliteit van het kabeltraject wordt bereikt wanneer de stootvoeg zich in een verhouding van ongeveer 1/4 tot 3/4 tot de bevestigingspunten bevindt.

Zijn draadgoten onderhoudsgevoelig?

Elektrische installaties bevinden zich doorgaans buiten de normale menselijke invloedssfeer. Vaak heeft u ladders of steigers nodig voor inspecties, reparaties of verbouwingen. Het is dus van belang dat ook onderhoudswerkzaamheden zo weinig mogelijk nodig zijn. Draadgoten zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Het metaal is beschermd tegen corrosie en door de open constructie aan de onderkant kan vuil niet vast komen te zitten. De visuele inspectie van het systeem kan dus ook van onder de draadgoten plaatsvinden. Dit bespaart geld, tijd en schoonmaakwerk.

Waarom zou ik draadgoten van eibabo® kopen?

De eibabo® technology store is een van de toonaangevende gespecialiseerde centra voor elektrische installaties. Als klant van onze winkel ontvangt u:

  • Een grote keuze aan draadgoten in alle gangbare maten
  • Een eenvoudig en gemakkelijk bestelproces
  • Veel veilige betaalmethoden
  • Een snelle wereldwijde levering met tracking
  • Geen minimumvoorwaarden voor de levering van producten

 

Verbindingsstukken en beugels voor wand- en plafondmontage zijn ook verkrijgbaar voor de draadgoten hier in de online shop.

 

eibabo - technology store

 

Inhoud catalogus:


In deze eibabo® catalogus kabeldraagsystemen > draadgoot vindt u artikelen uit de volgende productgroepen:

Overzicht artikelen:

  • Armatuur steunrooster
  • Distributie interieurinrichting
  • Draadgaas lade
  • Gaas kabelgoot
  • Heavy-duty kabelgoot van gaas
  • Heavy-duty kanaal
  • Rasterhoek
  • Rasterspoor
  • Roestvrijstalen latwerk
  • Spruitstuk constructie
  • Stalen gaas kabelgoot


van de volgende fabrikanten:

Overzichtscatalogus van de fabrikant Draadgoot:

  • Diverse
  • Erico
  • Legrand Cablofil
  • Niedax
  • Niedergesäß
  • OBO
  • Pflitsch
  • Rico
  • Striebel & John
Filter sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
van tot

2 van 38
Voor deze filtering zijn geen resultaten gevonden!
AANBEVOLEN
Niedax - MTC 54.200 V - Gaaskabelgoot U-vormig, 54x200x3000 - Mand kabelgoot / Mesh kabelgoot MTC 54.200 V
€ 36,11 incl. btw

*

(Voor 3 meter) plus verzendkosten omvangrijke goedere
(€ 113,26 RRP***)
Gaaskabelgoot U-vormig, 54x200x3000 - Mand kabelgoot / Mesh kabelgoot
Niedax
| MTC 54.200 V
x 3 meter
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
Niedax - GR 40.040 E3 - Draadgaas lade - Mand kabelgoot / Mesh kabelgoot GR 40.040 E3
€ 58,07 incl. btw

*

(Voor 3 meter) plus verzendkosten omvangrijke goedere
(€ 325,61 RRP***)
Draadgaas lade - Mand kabelgoot / Mesh kabelgoot
Niedax
| GR 40.040 E3
x 3 meter
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
Legrand Cablofil - CF 54/100 V2A - Heavy-duty gaasbak B=100mm H=54mm - Draadgoot 54x100mm CF 54/100 V2A
€ 87,47 incl. btw

*

(Voor 3 meter) plus verzendkosten omvangrijke goedere
(€ 563,01 RRP***)
Heavy-duty gaasbak B=100mm H=54mm - Draadgoot 54x100mm
Legrand Cablofil
| CF 54/100 V2A
x 3 meter
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
OBO - GRM 55 400 G - Gaas kabelgoot 55x400x3000mm - Mand kabelgoot / Mesh kabelgoot GRM 55 400 G
€ 71,87 incl. btw

*

(Voor 3 meter) plus verzendkosten omvangrijke goedere
(€ 146,11 RRP***)
Gaas kabelgoot 55x400x3000mm - Mand kabelgoot / Mesh kabelgoot
OBO
| GRM 55 400 G
x 3 meter
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
OBO - G-GRM 50 50 G - G mesh kabelgoot Magic - Gaaskabelgoot 50x50mm G-GRM 50 50 G
€ 49,39 incl. btw

*

(Voor 3 meter) plus verzendkosten omvangrijke goedere
(€ 100,37 RRP***)
G mesh kabelgoot Magic - Gaaskabelgoot 50x50mm
OBO
| G-GRM 50 50 G
x 3 meter
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
Niedax - MTC 54.050 V - Gaas kabelgoot 54x50x3000mm, CITO - Mand kabelgoot / Mesh kabelgoot MTC 54.050 V
€ 26,62 incl. btw

*

(Voor 3 meter) plus verzendkosten omvangrijke goedere
(€ 81,68 RRP***)
Gaas kabelgoot 54x50x3000mm, CITO - Mand kabelgoot / Mesh kabelgoot
Niedax
| MTC 54.050 V
x 3 meter
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
Niedax - MTC 54.200 E3 - Gaas kabelgoot 54x200x3000mm, CITO - Mand kabelgoot / Mesh kabelgoot MTC 54.200 E3
€ 121,52 incl. btw

*

(Voor 3 meter) plus verzendkosten omvangrijke goedere
(€ 515,46 RRP***)
Gaas kabelgoot 54x200x3000mm, CITO - Mand kabelgoot / Mesh kabelgoot
Niedax
| MTC 54.200 E3
x 3 meter
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
Legrand Cablofil - CF 54/400 GC - Heavy-duty kabelgoot van gaas - Draadgoot 54x400mm CF 54/400 GC
€ 83,55 incl. btw

*

(Voor 3 meter) plus verzendkosten omvangrijke goedere
(€ 561,74 RRP***)
Heavy-duty kabelgoot van gaas - Draadgoot 54x400mm
Legrand Cablofil
| CF 54/400 GC
x 3 meter
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
Legrand Cablofil - TXF 35 V2A - Heavy-duty kabelgoot van gaas TXF 35 V2A
€ 63,65 incl. btw

*

(Voor 3 meter) plus verzendkosten omvangrijke goedere
(€ 294,21 RRP***)
Heavy-duty kabelgoot van gaas
Legrand Cablofil
| TXF 35 V2A
x 3 meter
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
Niedax - MTC 54.300 E3 - Gaas kabelgoot 54x300x3000mm, CITO - Mand kabelgoot / Mesh kabelgoot MTC 54.300 E3
€ 214,12 incl. btw

*

(Voor 3 meter) plus verzendkosten omvangrijke goedere
(€ 686,43 RRP***)
Gaas kabelgoot 54x300x3000mm, CITO - Mand kabelgoot / Mesh kabelgoot
Niedax
| MTC 54.300 E3
x 3 meter
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
Legrand Cablofil - CF 54/100 GC - Heavy-duty kabelgoot van gaas - Draadgoot 54x100mm CF 54/100 GC
€ 29,89 incl. btw

*

(Voor 3 meter) plus verzendkosten omvangrijke goedere
(€ 186,22 RRP***)
Heavy-duty kabelgoot van gaas - Draadgoot 54x100mm
Legrand Cablofil
| CF 54/100 GC
x 3 meter
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
Niedax - MTC 54.200 F - Gaas kabelgoot 54x200x3000mm, CITO - Mesh kabelgoot 54x200mm MTC 54.200 F
€ 48,40 incl. btw

*

(Voor 3 meter) plus verzendkosten omvangrijke goedere
(€ 129,23 RRP***)
Gaas kabelgoot 54x200x3000mm, CITO - Mesh kabelgoot 54x200mm
Niedax
| MTC 54.200 F
x 3 meter
Op het verlanglijstje
2 van 38
Door u bekeken