LED driver

Een eenvoudige, lichtgevende LED verrast tegenwoordig niemand meer. Maar het toevoegen van functies en intelligentie is al interessanter. Wilt u ook het volledige potentieel van uw verlichting benutten? Dan is deze catalogus van de eibabo® shop precies de juiste voor u. Hier bieden wij u dimmers, controllers en andere opties voor individuele regeling.

U wilt misschien dat uw installaties veel taken tegelijk uitvoeren en door intelligente planning anticiperen op uw wensen en behoeften. Dit betekent dat verlichting van kleur of intensiteit verandert afhankelijk van bijvoorbeeld het tijdstip van de dag of de weersomstandigheden. Of dat persoonlijke aanwezigheid invloed heeft op verlichting. Er zijn veel controlemogelijkheden. Wij bieden u de uitrusting die u daarvoor nodig heeft.

Wat is een LED driver?

Moderne verlichting biedt een breed scala aan mogelijkheden. De belangrijkste taak is zeker het verbeteren van de zichtbaarheid in de kamer. Maar licht verhoogt ook het comfort en helpt het menselijk bioritme te reguleren. In de commerciële omgeving ondersteunt gerichte verlichting het koopgedrag en verhoogt zo de verkoop. Deze mogelijkheden zijn veelzijdiger en vooral goedkoper geworden door de ontwikkeling en verspreiding van de LED-technologie. LED's besparen veel energie in vergelijking met conventionele lampen, zijn compacter en kunnen veel flexibeler worden gebruikt. Het gebruik van hoogwaardige regelsystemen voor LED's tilt uw verlichting naar een hoger niveau. Zo kunt u uw installaties zo efficiënt mogelijk ontwerpen en toch rekening houden met uw individuele behoeften. Regel de helderheid van individuele lampen, regel het verlichtingsniveau volgens een schema of andere parameters, of programmeer scenario's met behulp van een pc of smartphone.

Opmerking

Voor de uitvoering van programmeerbare comfortoplossingen zijn verdere componenten uit de gebouwautomatisering nodig. Sensoren en actuatoren zijn beschikbaar in onze hoofdcatalogus 'Smart Home'.


In deze catalogus vindt u LED drivers die precies op uw verlichtingsconcept kunnen worden afgestemd. Ons assortiment omvat onder meer:

  • LED transformatoren en voedingen
  • LED converter en driver
  • Dimmer voor 12V en 24V, kabeldimmer, radiodimmer
  • Inline controller en touch controller, RGB controller
  • Volwaardige DMX-besturingen en LED drivers voor bussystemen zoals KNX of DALI
  • Afstandsbedieningen

 

Een LED driver zorgt voor de stroom- en voedingseenheid, ontvangt de schakelcommando's of dimmers en stuurt de respectievelijke LED's aan.

Bron: eibabo®, EVN PLK673540 LED-voedingseenheidAfbeelding: EVN PLK673540 LED-voedingseenheid

Waar moet ik op letten bij LED-voedingen?

Een voedingseenheid is een spanningsbron die de netspanning (230 V in Europa) omzet in 12 V, 24 V of een andere vereiste bedrijfsspanning. Om LED-strips en LED-modules van spanning te voorzien, worden meestal schakelende voedingen gebruikt in combinatie met weerstanden als stroombegrenzers.

 


Wist u dat?

In tegenstelling tot voedingen werken LED-drivers als stroombronnen zonder stroombegrenzers.


 

Bij de keuze van een voedingseenheid voor bijvoorbeeld een LED-strip moet u op de volgende factoren letten:

  • Bedrijfsspanning van de LED-strip
  • Totaal vermogen van de LED-strip
  • IP-beschermingsklasse (de noodzaak om de behuizing van de voeding te beschermen tegen water en stof)
  • Afmetingen van de voedingseenheid

 

De bedrijfsspanning van een LED-strip kan 12 V, 24 V en soms 36 V zijn. De uitgangsspanning van de voedingseenheid moet overeenkomen met deze waarde. Er zijn ook voedingen waarbij u de uitgangsspanning traploos kunt regelen. Dit kan nodig zijn als u spanningsdalingen door lange leidingen moet compenseren. Het totale vermogen van de LED-strip vloeit voort uit het wattage, dat gewoonlijk per meter wordt opgegeven. Wanneer u het vermogen van de voeding berekent, vermenigvuldigt u het wattage met de lengte van de strook en voegt u vervolgens ongeveer 25% veiligheidsbuffer toe. Dit voorkomt dat een voedingseenheid voortdurend op zijn limiet draait. Bij de keuze van de IP-beschermingsklasse moet rekening worden gehouden met de plaats van installatie. In de schakelkast of andere normale droge ruimten is IP20 meestal voldoende. Gebruik in vochtige ruimten en buiten gebouwen vereist een hogere beschermingsklasse. De grootte van de voedingseenheid wordt interessant wanneer u deze in de schakelkast wilt installeren. De ruimte is hier vaak beperkt.

Wat is het verschil tussen LED-voedingen en LED-drivers?

Om het verschil tussen LED-voedingen en LED-drivers te begrijpen, moet u weten wat stroom en spanning in een elektrisch circuit betekenen. U moet ook weten dat LED's in principe:

  • Worden gebruikt met gelijkstroom
  • Hebben een constante spanning nodig
  • De vloeiende stroom niet onafhankelijk kunnen beperken
  • Meer geleidend worden naarmate ze warmer worden

 

De meeste elektrische apparaten en elektronische componenten hebben een spanningsbron nodig om te kunnen werken. Een LED-voeding levert deze spanning, bijvoorbeeld 12 V. Dat wil zeggen: als een verlichting is ontworpen voor gebruik met 12 V, maakt het werkelijke stroomverbruik niet uit. De voedingseenheid stabiliseert dus alleen de spanning. De driver daarentegen is een krachtbron voor LED-lampen. Dit regelt de stroomsterkte, maar niet de spanning. Een driver stabiliseert de stroom en overschrijdt nooit zijn optimale stroomsterkte - ongeacht het aantal aangesloten LED's.

In een notendop: de driver is een krachtbron, de voeding is een spanningsbron.

Nu hebben de LED's verschillende weerstanden die de stroom beperken, afhankelijk van het type constructie en de geleverde voedingsspanning. Kristallen in LED-strips zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor deze weerstanden. Door een LED-voeding te gebruiken, krijg je een stabiele spanning. Dit voorkomt dat de kristallen oververhit raken en doorbranden. Als u de spanning boven de normale waarde verhoogt, kan de weerstand sterk dalen. Dit leidt tot oververhitting van de kristallen. De geleidbaarheid neemt toe en het stroomverbruik stijgt. Hierdoor zullen de LED's waarschijnlijk uitvallen.

Het voordeel van de driver boven voedingen is dat hij de kristallen zonder weerstand constant van stroom voorziet. Bijgevolg verlichten de LED's veel helderder dan bij gebruik van een voedingseenheid met hetzelfde vermogen. Bovendien verlengt de driver de levensduur van de LED's omdat de optimale (en voor de kristallen kritische) stroomsterkte nooit wordt overschreden. Het is belangrijk op te merken dat er drivers zijn:

  • Die voor een willekeurig aantal LED's kan worden gebruikt zolang hun totale vermogen kleiner is dan het vermogen van de driver zelf
  • Die alleen ontworpen zijn voor een bepaald aantal LED's

 

Een driver heeft echter ook nadelen. Het gebruik van een groter aantal LED's is problematisch. Afhankelijk van de parameters van de driver kan er slechts een bepaald (of maximaal) aantal LED's op worden aangesloten. Bovendien kunnen drivers voor bepaalde LED's meestal nergens anders worden gebruikt.

Een diver is altijd de beste oplossing als u:

  • LED verlichting wilt instellen zonder weerstanden (bijvoorbeeld zonder LED strips)
  • Plant een stabiele werking van alle aangesloten LED's zonder dat er ooit enkele individueel worden uitgeschakeld

 

U moet de voorkeur geven aan een netadapter als u:

  • LED's met weerstanden wilt inzetten
  • Een deel van uw verlichting regelmatig uitschakelt en zo de benodigde spanning en stroom verandert

 

Hoe kies ik LED-dimmers?

U kunt zowel fase-aansnijding dimmen (RC) als fase-afsnijding dimmen (RL) gebruiken om LED's te dimmen. U kunt ook dimmers met pulsbreedtemodulatie gebruiken. Dit is de meest gebruikte variant voor het dimmen van LED's. Bij pulsbreedtemodulatie wordt de stroom periodiek voor een bepaalde intervalduur onderbroken. Het gevolg is dat de LED minder fel oplicht naarmate het UIT-interval langer duurt.

 


LED's dimmen

Of een LED-lamp dimbaar is, staat vermeld op de verpakking of in de productbeschrijving. Als u geen indicatie vindt, kan de LED niet worden gedimd.


 

Voordat u een dimmer kiest, moet u zeker weten welk type lampen u gebruikt. Voor 220 V LED lampen is het beter te kiezen voor fase-afsnijdingsdimmers. Voor 12 V LED-lampen raden wij aan een regelaar met pulsbreedtemodulatie te kiezen.

Wat is DMX controle?

DMX is een speciaal softwareprotocol waarmee u complexe verlichtingsscenario's kunt maken, verschillende verlichtingsparameters kunt aanpassen en originele speciale effecten kunt creëren. Een standaard DMX-controller is een apparaat waarmee u deze verlichtingsparameters bestuurt en regelt.

Term DMX

DMX staat voor Digital Multiplex en is een digitale norm voor de aansturing van podiumtechniek, verlichtingstechniek en evenemententechniek, zoals dimmers, spots, moving head spots en andere apparaten voor lichteffecten.


DMX is een systeem waarmee u alle verlichtingsarmaturen in een ruimte kunt 'samenvoegen'. Met dit protocol kunt u, als gebruiker van de controller, met talrijke besturingskanalen tegelijk werken. Elk afzonderlijk kanaal is verantwoordelijk voor een specifieke parameter van een bepaald verlichtingsobject. Dit betekent dat verschillende kanalen tegelijkertijd in één eenheid kunnen worden geconcentreerd. Door een combinatie van parameters creëert u de meest complexe lichtvariaties. De scenery's worden rechtstreeks op de computer geparametreerd via een conventionele USB-interface. Hiervoor is speciale software nodig.

 

eibabo - technology store

 

Inhoud catalogus:


In deze eibabo® catalogus lichtregeling > lED driver vindt u artikelen uit de volgende productgroepen:

Overzicht artikelen:

  • Aanraakschakelaar
  • Bedieningsapparaten
  • Buitenlicht
  • Constante spanning dimmer
  • Controle-eenheid
  • Converter doos
  • Direct licht
  • Inbouwspot
  • Interieur verlichting
  • Kleur verandering
  • Koplamp
  • Lichtgevende diode
  • Odenwald-lamp
  • Omgevingslicht
  • Oplader
  • Plafond inbouwspot
  • Plafondlamp
  • Raster plafondlamp
  • Reflector schijnwerper
  • Richtbare inbouwspot
  • Schijnwerpers
  • Spanningsstabilisator
  • SpotlightKoplamp
  • Spouwmuur installatie
  • Stroomvoorziening
  • Systeem accessoires
  • TunableWhite
  • Voorschakelapparatuur


van de volgende fabrikanten:

Overzichtscatalogus van de fabrikant LED driver:

  • 3F Filippi
  • Abalight
  • ABB
  • Arclite
  • Barthelme
  • BEGA Gantenbrink
  • Brumberg
  • Eaton
  • Emtron
  • EVN
  • Fabas Luce
  • Hera
  • IDV
  • LEDVANCE
  • Lichtline
  • LTS
  • Nobile
  • OSRAM BETRIEBSGERÄTE
  • Performance in Light
  • Philips Licht
  • Radium
  • Ropag
  • RZB
  • Scharnberger+Has.
  • Scharnberger+Hasenbein
  • Schmitz-Leuchten
  • SLV
  • Sun Cracks
  • Targetti
  • Tehalit
  • Tridonic
  • Trilux
  • Zumtobel


 
Een eenvoudige, lichtgevende LED verrast tegenwoordig niemand meer. Maar het toevoegen van functies en intelligentie is al interessanter. Wilt u ook het volledige potentieel van uw verlichting... meer ontdekken »
Venster sluiten
LED driver - Licht, precies zoals ik het wil

Een eenvoudige, lichtgevende LED verrast tegenwoordig niemand meer. Maar het toevoegen van functies en intelligentie is al interessanter. Wilt u ook het volledige potentieel van uw verlichting benutten? Dan is deze catalogus van de eibabo® shop precies de juiste voor u. Hier bieden wij u dimmers, controllers en andere opties voor individuele regeling.

U wilt misschien dat uw installaties veel taken tegelijk uitvoeren en door intelligente planning anticiperen op uw wensen en behoeften. Dit betekent dat verlichting van kleur of intensiteit verandert afhankelijk van bijvoorbeeld het tijdstip van de dag of de weersomstandigheden. Of dat persoonlijke aanwezigheid invloed heeft op verlichting. Er zijn veel controlemogelijkheden. Wij bieden u de uitrusting die u daarvoor nodig heeft.

Wat is een LED driver?

Moderne verlichting biedt een breed scala aan mogelijkheden. De belangrijkste taak is zeker het verbeteren van de zichtbaarheid in de kamer. Maar licht verhoogt ook het comfort en helpt het menselijk bioritme te reguleren. In de commerciële omgeving ondersteunt gerichte verlichting het koopgedrag en verhoogt zo de verkoop. Deze mogelijkheden zijn veelzijdiger en vooral goedkoper geworden door de ontwikkeling en verspreiding van de LED-technologie. LED's besparen veel energie in vergelijking met conventionele lampen, zijn compacter en kunnen veel flexibeler worden gebruikt. Het gebruik van hoogwaardige regelsystemen voor LED's tilt uw verlichting naar een hoger niveau. Zo kunt u uw installaties zo efficiënt mogelijk ontwerpen en toch rekening houden met uw individuele behoeften. Regel de helderheid van individuele lampen, regel het verlichtingsniveau volgens een schema of andere parameters, of programmeer scenario's met behulp van een pc of smartphone.

Opmerking

Voor de uitvoering van programmeerbare comfortoplossingen zijn verdere componenten uit de gebouwautomatisering nodig. Sensoren en actuatoren zijn beschikbaar in onze hoofdcatalogus 'Smart Home'.


In deze catalogus vindt u LED drivers die precies op uw verlichtingsconcept kunnen worden afgestemd. Ons assortiment omvat onder meer:

  • LED transformatoren en voedingen
  • LED converter en driver
  • Dimmer voor 12V en 24V, kabeldimmer, radiodimmer
  • Inline controller en touch controller, RGB controller
  • Volwaardige DMX-besturingen en LED drivers voor bussystemen zoals KNX of DALI
  • Afstandsbedieningen

 

Een LED driver zorgt voor de stroom- en voedingseenheid, ontvangt de schakelcommando's of dimmers en stuurt de respectievelijke LED's aan.

Bron: eibabo®, EVN PLK673540 LED-voedingseenheidAfbeelding: EVN PLK673540 LED-voedingseenheid

Waar moet ik op letten bij LED-voedingen?

Een voedingseenheid is een spanningsbron die de netspanning (230 V in Europa) omzet in 12 V, 24 V of een andere vereiste bedrijfsspanning. Om LED-strips en LED-modules van spanning te voorzien, worden meestal schakelende voedingen gebruikt in combinatie met weerstanden als stroombegrenzers.

 


Wist u dat?

In tegenstelling tot voedingen werken LED-drivers als stroombronnen zonder stroombegrenzers.


 

Bij de keuze van een voedingseenheid voor bijvoorbeeld een LED-strip moet u op de volgende factoren letten:

  • Bedrijfsspanning van de LED-strip
  • Totaal vermogen van de LED-strip
  • IP-beschermingsklasse (de noodzaak om de behuizing van de voeding te beschermen tegen water en stof)
  • Afmetingen van de voedingseenheid

 

De bedrijfsspanning van een LED-strip kan 12 V, 24 V en soms 36 V zijn. De uitgangsspanning van de voedingseenheid moet overeenkomen met deze waarde. Er zijn ook voedingen waarbij u de uitgangsspanning traploos kunt regelen. Dit kan nodig zijn als u spanningsdalingen door lange leidingen moet compenseren. Het totale vermogen van de LED-strip vloeit voort uit het wattage, dat gewoonlijk per meter wordt opgegeven. Wanneer u het vermogen van de voeding berekent, vermenigvuldigt u het wattage met de lengte van de strook en voegt u vervolgens ongeveer 25% veiligheidsbuffer toe. Dit voorkomt dat een voedingseenheid voortdurend op zijn limiet draait. Bij de keuze van de IP-beschermingsklasse moet rekening worden gehouden met de plaats van installatie. In de schakelkast of andere normale droge ruimten is IP20 meestal voldoende. Gebruik in vochtige ruimten en buiten gebouwen vereist een hogere beschermingsklasse. De grootte van de voedingseenheid wordt interessant wanneer u deze in de schakelkast wilt installeren. De ruimte is hier vaak beperkt.

Wat is het verschil tussen LED-voedingen en LED-drivers?

Om het verschil tussen LED-voedingen en LED-drivers te begrijpen, moet u weten wat stroom en spanning in een elektrisch circuit betekenen. U moet ook weten dat LED's in principe:

  • Worden gebruikt met gelijkstroom
  • Hebben een constante spanning nodig
  • De vloeiende stroom niet onafhankelijk kunnen beperken
  • Meer geleidend worden naarmate ze warmer worden

 

De meeste elektrische apparaten en elektronische componenten hebben een spanningsbron nodig om te kunnen werken. Een LED-voeding levert deze spanning, bijvoorbeeld 12 V. Dat wil zeggen: als een verlichting is ontworpen voor gebruik met 12 V, maakt het werkelijke stroomverbruik niet uit. De voedingseenheid stabiliseert dus alleen de spanning. De driver daarentegen is een krachtbron voor LED-lampen. Dit regelt de stroomsterkte, maar niet de spanning. Een driver stabiliseert de stroom en overschrijdt nooit zijn optimale stroomsterkte - ongeacht het aantal aangesloten LED's.

In een notendop: de driver is een krachtbron, de voeding is een spanningsbron.

Nu hebben de LED's verschillende weerstanden die de stroom beperken, afhankelijk van het type constructie en de geleverde voedingsspanning. Kristallen in LED-strips zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor deze weerstanden. Door een LED-voeding te gebruiken, krijg je een stabiele spanning. Dit voorkomt dat de kristallen oververhit raken en doorbranden. Als u de spanning boven de normale waarde verhoogt, kan de weerstand sterk dalen. Dit leidt tot oververhitting van de kristallen. De geleidbaarheid neemt toe en het stroomverbruik stijgt. Hierdoor zullen de LED's waarschijnlijk uitvallen.

Het voordeel van de driver boven voedingen is dat hij de kristallen zonder weerstand constant van stroom voorziet. Bijgevolg verlichten de LED's veel helderder dan bij gebruik van een voedingseenheid met hetzelfde vermogen. Bovendien verlengt de driver de levensduur van de LED's omdat de optimale (en voor de kristallen kritische) stroomsterkte nooit wordt overschreden. Het is belangrijk op te merken dat er drivers zijn:

  • Die voor een willekeurig aantal LED's kan worden gebruikt zolang hun totale vermogen kleiner is dan het vermogen van de driver zelf
  • Die alleen ontworpen zijn voor een bepaald aantal LED's

 

Een driver heeft echter ook nadelen. Het gebruik van een groter aantal LED's is problematisch. Afhankelijk van de parameters van de driver kan er slechts een bepaald (of maximaal) aantal LED's op worden aangesloten. Bovendien kunnen drivers voor bepaalde LED's meestal nergens anders worden gebruikt.

Een diver is altijd de beste oplossing als u:

  • LED verlichting wilt instellen zonder weerstanden (bijvoorbeeld zonder LED strips)
  • Plant een stabiele werking van alle aangesloten LED's zonder dat er ooit enkele individueel worden uitgeschakeld

 

U moet de voorkeur geven aan een netadapter als u:

  • LED's met weerstanden wilt inzetten
  • Een deel van uw verlichting regelmatig uitschakelt en zo de benodigde spanning en stroom verandert

 

Hoe kies ik LED-dimmers?

U kunt zowel fase-aansnijding dimmen (RC) als fase-afsnijding dimmen (RL) gebruiken om LED's te dimmen. U kunt ook dimmers met pulsbreedtemodulatie gebruiken. Dit is de meest gebruikte variant voor het dimmen van LED's. Bij pulsbreedtemodulatie wordt de stroom periodiek voor een bepaalde intervalduur onderbroken. Het gevolg is dat de LED minder fel oplicht naarmate het UIT-interval langer duurt.

 


LED's dimmen

Of een LED-lamp dimbaar is, staat vermeld op de verpakking of in de productbeschrijving. Als u geen indicatie vindt, kan de LED niet worden gedimd.


 

Voordat u een dimmer kiest, moet u zeker weten welk type lampen u gebruikt. Voor 220 V LED lampen is het beter te kiezen voor fase-afsnijdingsdimmers. Voor 12 V LED-lampen raden wij aan een regelaar met pulsbreedtemodulatie te kiezen.

Wat is DMX controle?

DMX is een speciaal softwareprotocol waarmee u complexe verlichtingsscenario's kunt maken, verschillende verlichtingsparameters kunt aanpassen en originele speciale effecten kunt creëren. Een standaard DMX-controller is een apparaat waarmee u deze verlichtingsparameters bestuurt en regelt.

Term DMX

DMX staat voor Digital Multiplex en is een digitale norm voor de aansturing van podiumtechniek, verlichtingstechniek en evenemententechniek, zoals dimmers, spots, moving head spots en andere apparaten voor lichteffecten.


DMX is een systeem waarmee u alle verlichtingsarmaturen in een ruimte kunt 'samenvoegen'. Met dit protocol kunt u, als gebruiker van de controller, met talrijke besturingskanalen tegelijk werken. Elk afzonderlijk kanaal is verantwoordelijk voor een specifieke parameter van een bepaald verlichtingsobject. Dit betekent dat verschillende kanalen tegelijkertijd in één eenheid kunnen worden geconcentreerd. Door een combinatie van parameters creëert u de meest complexe lichtvariaties. De scenery's worden rechtstreeks op de computer geparametreerd via een conventionele USB-interface. Hiervoor is speciale software nodig.

 

eibabo - technology store

 

Inhoud catalogus:


In deze eibabo® catalogus lichtregeling > lED driver vindt u artikelen uit de volgende productgroepen:

Overzicht artikelen:

  • Aanraakschakelaar
  • Bedieningsapparaten
  • Buitenlicht
  • Constante spanning dimmer
  • Controle-eenheid
  • Converter doos
  • Direct licht
  • Inbouwspot
  • Interieur verlichting
  • Kleur verandering
  • Koplamp
  • Lichtgevende diode
  • Odenwald-lamp
  • Omgevingslicht
  • Oplader
  • Plafond inbouwspot
  • Plafondlamp
  • Raster plafondlamp
  • Reflector schijnwerper
  • Richtbare inbouwspot
  • Schijnwerpers
  • Spanningsstabilisator
  • SpotlightKoplamp
  • Spouwmuur installatie
  • Stroomvoorziening
  • Systeem accessoires
  • TunableWhite
  • Voorschakelapparatuur


van de volgende fabrikanten:

Overzichtscatalogus van de fabrikant LED driver:

  • 3F Filippi
  • Abalight
  • ABB
  • Arclite
  • Barthelme
  • BEGA Gantenbrink
  • Brumberg
  • Eaton
  • Emtron
  • EVN
  • Fabas Luce
  • Hera
  • IDV
  • LEDVANCE
  • Lichtline
  • LTS
  • Nobile
  • OSRAM BETRIEBSGERÄTE
  • Performance in Light
  • Philips Licht
  • Radium
  • Ropag
  • RZB
  • Scharnberger+Has.
  • Scharnberger+Hasenbein
  • Schmitz-Leuchten
  • SLV
  • Sun Cracks
  • Targetti
  • Tehalit
  • Tridonic
  • Trilux
  • Zumtobel
Filter sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
van tot

48 van 81
Voor deze filtering zijn geen resultaten gevonden!
Scharnberger+Has. - 54924 - LED trafo 118x35x26mm 90-264VAC/5VDC15W - LED-stuurprogramma 54924
€ 19,64 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 31,34 RRP***)
LED trafo 118x35x26mm 90-264VAC/5VDC15W - LED-stuurprogramma
Scharnberger+Has.
| 54924
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Scharnberger+Has. - 54929 - LED trafo 150x53x35mm 90-305VAC/24VDC40W - LED-stuurprogramma 54929
€ 56,52 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 90,15 RRP***)
LED trafo 150x53x35mm 90-305VAC/24VDC40W - LED-stuurprogramma
Scharnberger+Has.
| 54929
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Scharnberger+Has. - 54931 - LED trafo 150x53x35mm 90-305VAC/24VDC60W - LED-stuurprogramma 54931
€ 64,14 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 102,31 RRP***)
LED trafo 150x53x35mm 90-305VAC/24VDC60W - LED-stuurprogramma
Scharnberger+Has.
| 54931
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Scharnberger+Has. - 54932 - LED trafo 171x63x37.5mm 90-305VAC/12VDC90W - LED-stuurprogramma 54932
€ 101,36 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 161,66 RRP***)
LED trafo 171x63x37.5mm 90-305VAC/12VDC90W - LED-stuurprogramma
Scharnberger+Has.
| 54932
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Scharnberger+Has. - 54933 - LED trafo 171x63x37.5mm 90-305VAC/24VDC90W - LED-stuurprogramma 54933
€ 89,78 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 143,20 RRP***)
LED trafo 171x63x37.5mm 90-305VAC/24VDC90W - LED-stuurprogramma
Scharnberger+Has.
| 54933
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Scharnberger+Has. - 54935 - LED trafo 280x144x48.5mm 90-305VAC/24VDC600W - LED-stuurprogramma 54935
€ 394,10 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 628,53 RRP***)
LED trafo 280x144x48.5mm 90-305VAC/24VDC600W - LED-stuurprogramma
Scharnberger+Has.
| 54935
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Scharnberger+Has. - 54938 - LED trafo 161x61x36mm 90-305VAC/24VDC90W - LED-stuurprogramma 54938
€ 87,77 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 140,00 RRP***)
LED trafo 161x61x36mm 90-305VAC/24VDC90W - LED-stuurprogramma
Scharnberger+Has.
| 54938
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Scharnberger+Has. - 54939 - LED trafo 145x47x30mm 90-295VAC48VDC30.24W - LED-stuurprogramma 54939
€ 55,43 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 88,39 RRP***)
LED trafo 145x47x30mm 90-295VAC48VDC30.24W - LED-stuurprogramma
Scharnberger+Has.
| 54939
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Scharnberger+Has. - 54940 - LED transformator 100x90x55mm 90-264VAC/27.6VDC96W - LED-stuurprogramma 54940
€ 105,91 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 168,92 RRP***)
LED transformator 100x90x55mm 90-264VAC/27.6VDC96W - LED-stuurprogramma
Scharnberger+Has.
| 54940
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Scharnberger+Has. - 53893 - Omvormer voor standaard LED 12VDC 16W PowDesign2 - LED-stuurprogramma 53893
€ 25,94 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 41,38 RRP***)
Omvormer voor standaard LED 12VDC 16W PowDesign2 - LED-stuurprogramma
Scharnberger+Has.
| 53893
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Scharnberger+Has. - 53845 - Transformator voor power LED 500mA 10-28V - LED-stuurprogramma 53845
€ 14,68 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 23,41 RRP***)
Transformator voor power LED 500mA 10-28V - LED-stuurprogramma
Scharnberger+Has.
| 53845
stuk(s)
Op het verlanglijstje
Scharnberger+Has. - 53856 - Transformator voor power LED 900mA 5V - LED-stuurprogramma 53856
€ 13,39 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 21,36 RRP***)
Transformator voor power LED 900mA 5V - LED-stuurprogramma
Scharnberger+Has.
| 53856
stuk(s)
Op het verlanglijstje
48 van 81
Door u bekeken