Voedingseenheid

Leer hier hoe u uw KNX-bussysteem van spanning voorziet. Wat zijn de stroomvereisten van de individuele KNX busdeelnemers? Welke artikelen bevelen wij aan? Deze eibabo catalogus bevat voedingseenheden en systeemapparaten voor diverse automatiseringssystemen, bijvoorbeeld LCN, radio bus, KNX en vele andere systemen.

Hoe bepaal ik de juiste KNX voedingseenheid voor mijn installatie?

De meest voorkomende voedingseenheden in deze catalogus zijn voor het KNX-bussysteem. Om de vereiste voedingseenheid te bepalen, moet u eerst de structuur van een KNX-netwerk bekijken. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen segmenten die in een bepaalde hiërarchie zijn ingedeeld. Stelt u zich een boom voor waarvan de stam splitst in takken. De takken gaan over in twijgjes. De takken staan voor de kleinste 'eenheid' en worden in het KNX-netwerk lijnen genoemd. Elke lijn bestaat uit de voedingseenheid, een KNX-buslijn en de deelnemers. Een hoofdlijn is de tak die verschillende lijnen verbindt tot één gebied. De gebiedslijn stelt de stam voor die verschillende gebieden met elkaar verbindt. Deze structuur is zinvol voor grotere netwerken of indien de structurele omstandigheden van een gebouw het raadzaam maken het netwerk in verschillende segmenten te verdelen.

Naast de voeding van de deelnemers heeft ook de bus zelf een voedingseenheid van 24V nominale spanning nodig. Dit wordt samen met de datasignalen op de buslijn verzonden. Afhankelijk van de fabrikant leveren de overeenkomstige voedingen met 28V tot 31V iets meer dan de nominale spanning. Dit creëert een buffer, bijvoorbeeld voor eventuele lijnverliezen. KNX busdeelnemers werken nog steeds stabiel tot 21V. Het spanningsverschil wordt gebruikt ter compensatie van spanningsverliezen in de busleiding of op de contactweerstanden. Een lijn kan theoretisch tot 64 eenheden omvatten en levert een maximale stroom van 640mA bij een spanning van 28V tot 31V. Deze verklaring is gebaseerd op de veronderstelling dat elk KNX-apparaat maximaal 10mA van de busspanning mag krijgen. De belastbaarheid van de sterkste voedingseenheid van 640mA continue stroom mag niet worden overschreden.

Houd rekening met reserves

Plan bij het dimensioneren van uw lijnen minstens 15% buffer voor latere uitbreidingen. Een voedingseenheid van 640mA komt dus overeen met ongeveer 54 eenheden.


Kleinere KNX voedingseenheden voor minder deelnemers per lijn worden ook aangeboden. Als u van meet af aan weet dat een lijn nooit meer dan maximaal 32 deelnemers zal hebben (27 met buffer), kunt u kiezen voor een voedingseenheid van 320 mA. Hetzelfde geldt voor een lijn met maximaal 16 eenheden (14 met buffer). Een voedingseenheid van 160mA is hier voldoende. Bovendien zijn grotere 29V-30V voedingen met 640mA stroombegrenzers en KNX-smoorspoelen afzonderlijk verkrijgbaar. Een KNX voedingseenheid bevat altijd een KNX-smoorspoel.

De vermogensbehoefte van een KNX-apparaat is meestal gestandaardiseerd. Dit mag normaliter niet meer zijn dan 200mW. 150mW voor de voedingseenheid van de microprocessor en 50mW voor de busterminal. Er zijn veel KNX-apparaten die deze stroomreferentie niet nodig hebben. Er zijn ook KNX-apparaten met een hogere vraag, bijvoorbeeld KNX regelafsluiters, KNX ruimtecontrollers of KNX displayelementen. Houd hier rekening mee bij het dimensioneren van uw lijnen. Let op eventuele spanningsdalingen, want de apparaten onttrekken geen bepaalde stroom aan de bus, maar een bepaald vermogen. Als verwacht wordt dat de maximale stroomsterkte zal worden overschreden, moet u minder dan 64 deelnemers in deze lijn opnemen.

Hoe werkt de KNX voedingseenheid?

In de KNX voedingseenheid levert de voedingseenheid altijd een gelijkspanning (DC) aan de uitgang. Het verschil in de benaming transformator en voedingseenheid is in wezen dat een klassieke transformator altijd wisselspanning (AC) afgeeft en ook alleen functioneert met wisselspanning aan de ingang. Afhankelijk van de fabrikant genereren de voedingen een voedingsspanning van 28V tot 31V. In de rusttoestand van de bus wordt de voedingsspanning van de voedingseenheid toegepast. Deze toestand komt overeen met die van een logische '1'. De logische '0' wordt gegenereerd door een wisselspanning. Om de '0' te verzenden, wordt de spanning van het verzendende KNX-apparaat korte tijd met ca. 5 V verlaagd. Dit resulteert in een onmiddellijke egalisatiepuls, die afkomstig is van een in de voeding geïntegreerde smoorspoel. De KNX-lijn is dus door de smoorspoel losgekoppeld van de bijbehorende KNX-voedingseenheid. Zo wordt kortsluiting van de datatelegrammen door de voedingseenheid voorkomen. De spanningsverandering is nodig zodat de ontvanger de informatie kan gebruiken

Zijn er KNX voedingseenheden voor meer dan 64 deelnemers per lijn?

In de eibabo® technology store vindt u KNX voedingseenheden tot 1280mA. Het is echter niet mogelijk om een lijn met 128 deelnemers op te zetten. Het vermogen wordt verdeeld over twee verschillende uitgangen. Er is dus de klassieke gesmoorde uitgang met 640mA voor de KNX-bus en nog een ongesmoorde uitgang. Deze uitgang kan worden gebruikt om deelnemers van een hulpspanning te voorzien, bijvoorbeeld een verwarmde regensensor. U kunt het ook gebruiken om een tweede lijn te bouwen. Daar is een andere smoorspoel voor nodig.

Bron: eibabo®, Siemens 5WG11525-1AB22 KNX voedingseenheidAfbeelding: Siemens 5WG11525-1AB22 KNX voedingseenheid

Kan ik de belasting van een voedingseenheid controleren?

Als u wilt controleren of een voedingseenheid tijdens het gebruik zijn grenzen bereikt, raden wij een eenheid met een geïntegreerde diagnosefunctie aan. Hierdoor kunnen apparaattemperatuur, uitgangsstroom, uitgangsspanning, busverkeer en andere actuele meetwaarden via KNX worden verzonden. Dit maakt probleemoplossing of algemene controle mogelijk.

Waarom heb ik een KNX noodstroomvoorziening nodig?

Of u een KNX-noodstroomvoorziening nodig heeft, hangt af van hoe hoog u het risico van een stroomstoring en de gevolgen daarvan voor uw installatie inschat. De noodstroomvoorziening wordt gebruikt om de busspanning te bufferen. Een externe accu is aangesloten op het apparaat. Deze levert een spanning van 12V DC en verzekert de busspanning gedurende enige tijd. De geïntegreerde laadelektronica van de KNX noodstroomvoorziening laadt de accu op of houdt het laadniveau op peil. U kunt de bedrijfsmodi (netspanning, foutmelding, batterijwerking) bijvoorbeeld registreren door middel van een binaire ingang. In de regel worden KNX-noodvoedingen op de rail gemonteerd. Zowel de KNX noodstroomvoorzieningen als de benodigde oplaadbare accu's zijn hier in de eibabo® shop verkrijgbaar tegen gunstige prijzen.

Wat betekent PoE-voedingseenheid?

De afkorting PoE staat voor 'Power over Ethernet'. Hierdoor kunt u de elektrische stroom die nodig is voor de werking van de afzonderlijke deelnemers via de datalijnen van de netwerkkabel doorgeven. U heeft geen aparte voedingskabel nodig.

 


TIP:

Met een PoE-voedingseenheid wordt de bekabeling van bekabelde ethernet-netwerken minder zwaar.


 

Bij deze technologie wordt de elektrische spanning vanaf de voeding naar de computerdatakabel geleid. Aan de kant van de deelnemer wordt deze weer naar buiten geleid. Om interferentie te voorkomen moet de deelnemer PoE-compatibel zijn. Zo kan hij de inkomende voedingsspanning zuiver scheiden van het datasignaal. Indien het eindapparaat niet PoE-compatibel is, is de bijkomende installatie van een passieve PoE-splitter noodzakelijk. De splitter neemt de voedingsspanning van de computerdatakabel en leidt deze via een aparte lijn naar de voedingsingang van de terminal.

Krijg ik van eibabo® klassieke voedingen van 12V en 24V voor conventionele toepassingen?

Onze klassieke spanningsvoorzieningen voor de montagerail zijn regelbaar, afhankelijk van het model en zijn geschikt voor de voeding van externe apparatuur. Bovendien is het mogelijk deze te gebruiken voor andere bedrijfsmiddelen. Met behulp van een smoorspoel en een module voor stroombegrenzing kunnen ook specifieke voedingseenheden worden gebruikt om een of meer KNX-lijnen te voeden. Naast installatietechniek bieden wij klassieke voedingseenheden voor universeel gebruik.

Welke voedingseenheden en fabrikanten zou u aanbevelen?

In principe raden wij u aan een apparaat te kiezen dat aan uw behoeften voldoet. Voedingseenheden zijn gestandaardiseerd en zijn onderworpen aan wettelijke eisen en voorschriften. Als de technische parameters volledig identiek zijn, is het natuurlijk ook de moeite waard om de prijzen tussen verschillende fabrikanten te vergelijken. In deze catalogus vindt u KNX voedingen, KNX inbedrijfstellingsvoedingen, KNX noodvoedingen, PoE voedingen, busvoedingen, IP voeding PoE, modules voor KNX voedingen, voedingen 12V en voedingen 24V voor conventionele toepassingen. Vertrouw op de uitstekende kwaliteit van de volgende toonaangevende fabrikanten voor smart home automatisering: ABB, Berker, Busch-Jaeger, EASYLUX, EIBMARKT, Gira, Hager, Issendorf, Jung, Lingg & Janke, MDT, Merten, Siemens, Somfy, Theben en Warema.

 

eibabo - technology store

 

Inhoud catalogus:


In deze eibabo® catalogus installatiebus-systemen > voedingseenheid bussysteem vindt u artikelen uit de volgende productgroepen:

Overzicht artikelen:

  • Audio elektronica
  • Bewegingsdetector
  • Bouwsysteemtechnologie
  • Bus technologie
  • Busspanningsvoorziening:
  • Busvoorziening
  • Controle transformator:
  • DC-voeding:
  • DIN-rails
  • Ingebouwde voeding
  • Moellerfunk
  • Radiosysteem
  • Stroomvoorziening
  • Systeem voeding:
  • Systeemapparaat
  • Systeemspanning
  • Van stroomvoorziening veranderen
  • Veiligheid voeding:
  • Veiligheidstransformator
  • Voedingen
  • Voedingseenheid
  • Zorg


van de volgende fabrikanten:

Overzichtscatalogus van de fabrikant Voedingseenheid:

  • ABB
  • Busch Jaeger
  • Comelit Group
  • Eaton
  • EIBMARKT
  • Elsner
  • Elso
  • ESYLUX
  • Gira
  • Hager
  • Issendorff
  • Jung
  • Legrand SEKO
  • Lingg & Janke
  • MDT
  • Mean Well
  • Merten
  • Peha
  • Schneider Electric
  • Siemens
  • Somfy
  • Theben


 
Leer hier hoe u uw KNX-bussysteem van spanning voorziet. Wat zijn de stroomvereisten van de individuele KNX busdeelnemers? Welke artikelen bevelen wij aan? Deze eibabo catalogus bevat... meer ontdekken »
Venster sluiten
Voedingseenheid - Energie voor uw KNX-netwerk

Leer hier hoe u uw KNX-bussysteem van spanning voorziet. Wat zijn de stroomvereisten van de individuele KNX busdeelnemers? Welke artikelen bevelen wij aan? Deze eibabo catalogus bevat voedingseenheden en systeemapparaten voor diverse automatiseringssystemen, bijvoorbeeld LCN, radio bus, KNX en vele andere systemen.

Hoe bepaal ik de juiste KNX voedingseenheid voor mijn installatie?

De meest voorkomende voedingseenheden in deze catalogus zijn voor het KNX-bussysteem. Om de vereiste voedingseenheid te bepalen, moet u eerst de structuur van een KNX-netwerk bekijken. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen segmenten die in een bepaalde hiërarchie zijn ingedeeld. Stelt u zich een boom voor waarvan de stam splitst in takken. De takken gaan over in twijgjes. De takken staan voor de kleinste 'eenheid' en worden in het KNX-netwerk lijnen genoemd. Elke lijn bestaat uit de voedingseenheid, een KNX-buslijn en de deelnemers. Een hoofdlijn is de tak die verschillende lijnen verbindt tot één gebied. De gebiedslijn stelt de stam voor die verschillende gebieden met elkaar verbindt. Deze structuur is zinvol voor grotere netwerken of indien de structurele omstandigheden van een gebouw het raadzaam maken het netwerk in verschillende segmenten te verdelen.

Naast de voeding van de deelnemers heeft ook de bus zelf een voedingseenheid van 24V nominale spanning nodig. Dit wordt samen met de datasignalen op de buslijn verzonden. Afhankelijk van de fabrikant leveren de overeenkomstige voedingen met 28V tot 31V iets meer dan de nominale spanning. Dit creëert een buffer, bijvoorbeeld voor eventuele lijnverliezen. KNX busdeelnemers werken nog steeds stabiel tot 21V. Het spanningsverschil wordt gebruikt ter compensatie van spanningsverliezen in de busleiding of op de contactweerstanden. Een lijn kan theoretisch tot 64 eenheden omvatten en levert een maximale stroom van 640mA bij een spanning van 28V tot 31V. Deze verklaring is gebaseerd op de veronderstelling dat elk KNX-apparaat maximaal 10mA van de busspanning mag krijgen. De belastbaarheid van de sterkste voedingseenheid van 640mA continue stroom mag niet worden overschreden.

Houd rekening met reserves

Plan bij het dimensioneren van uw lijnen minstens 15% buffer voor latere uitbreidingen. Een voedingseenheid van 640mA komt dus overeen met ongeveer 54 eenheden.


Kleinere KNX voedingseenheden voor minder deelnemers per lijn worden ook aangeboden. Als u van meet af aan weet dat een lijn nooit meer dan maximaal 32 deelnemers zal hebben (27 met buffer), kunt u kiezen voor een voedingseenheid van 320 mA. Hetzelfde geldt voor een lijn met maximaal 16 eenheden (14 met buffer). Een voedingseenheid van 160mA is hier voldoende. Bovendien zijn grotere 29V-30V voedingen met 640mA stroombegrenzers en KNX-smoorspoelen afzonderlijk verkrijgbaar. Een KNX voedingseenheid bevat altijd een KNX-smoorspoel.

De vermogensbehoefte van een KNX-apparaat is meestal gestandaardiseerd. Dit mag normaliter niet meer zijn dan 200mW. 150mW voor de voedingseenheid van de microprocessor en 50mW voor de busterminal. Er zijn veel KNX-apparaten die deze stroomreferentie niet nodig hebben. Er zijn ook KNX-apparaten met een hogere vraag, bijvoorbeeld KNX regelafsluiters, KNX ruimtecontrollers of KNX displayelementen. Houd hier rekening mee bij het dimensioneren van uw lijnen. Let op eventuele spanningsdalingen, want de apparaten onttrekken geen bepaalde stroom aan de bus, maar een bepaald vermogen. Als verwacht wordt dat de maximale stroomsterkte zal worden overschreden, moet u minder dan 64 deelnemers in deze lijn opnemen.

Hoe werkt de KNX voedingseenheid?

In de KNX voedingseenheid levert de voedingseenheid altijd een gelijkspanning (DC) aan de uitgang. Het verschil in de benaming transformator en voedingseenheid is in wezen dat een klassieke transformator altijd wisselspanning (AC) afgeeft en ook alleen functioneert met wisselspanning aan de ingang. Afhankelijk van de fabrikant genereren de voedingen een voedingsspanning van 28V tot 31V. In de rusttoestand van de bus wordt de voedingsspanning van de voedingseenheid toegepast. Deze toestand komt overeen met die van een logische '1'. De logische '0' wordt gegenereerd door een wisselspanning. Om de '0' te verzenden, wordt de spanning van het verzendende KNX-apparaat korte tijd met ca. 5 V verlaagd. Dit resulteert in een onmiddellijke egalisatiepuls, die afkomstig is van een in de voeding geïntegreerde smoorspoel. De KNX-lijn is dus door de smoorspoel losgekoppeld van de bijbehorende KNX-voedingseenheid. Zo wordt kortsluiting van de datatelegrammen door de voedingseenheid voorkomen. De spanningsverandering is nodig zodat de ontvanger de informatie kan gebruiken

Zijn er KNX voedingseenheden voor meer dan 64 deelnemers per lijn?

In de eibabo® technology store vindt u KNX voedingseenheden tot 1280mA. Het is echter niet mogelijk om een lijn met 128 deelnemers op te zetten. Het vermogen wordt verdeeld over twee verschillende uitgangen. Er is dus de klassieke gesmoorde uitgang met 640mA voor de KNX-bus en nog een ongesmoorde uitgang. Deze uitgang kan worden gebruikt om deelnemers van een hulpspanning te voorzien, bijvoorbeeld een verwarmde regensensor. U kunt het ook gebruiken om een tweede lijn te bouwen. Daar is een andere smoorspoel voor nodig.

Bron: eibabo®, Siemens 5WG11525-1AB22 KNX voedingseenheidAfbeelding: Siemens 5WG11525-1AB22 KNX voedingseenheid

Kan ik de belasting van een voedingseenheid controleren?

Als u wilt controleren of een voedingseenheid tijdens het gebruik zijn grenzen bereikt, raden wij een eenheid met een geïntegreerde diagnosefunctie aan. Hierdoor kunnen apparaattemperatuur, uitgangsstroom, uitgangsspanning, busverkeer en andere actuele meetwaarden via KNX worden verzonden. Dit maakt probleemoplossing of algemene controle mogelijk.

Waarom heb ik een KNX noodstroomvoorziening nodig?

Of u een KNX-noodstroomvoorziening nodig heeft, hangt af van hoe hoog u het risico van een stroomstoring en de gevolgen daarvan voor uw installatie inschat. De noodstroomvoorziening wordt gebruikt om de busspanning te bufferen. Een externe accu is aangesloten op het apparaat. Deze levert een spanning van 12V DC en verzekert de busspanning gedurende enige tijd. De geïntegreerde laadelektronica van de KNX noodstroomvoorziening laadt de accu op of houdt het laadniveau op peil. U kunt de bedrijfsmodi (netspanning, foutmelding, batterijwerking) bijvoorbeeld registreren door middel van een binaire ingang. In de regel worden KNX-noodvoedingen op de rail gemonteerd. Zowel de KNX noodstroomvoorzieningen als de benodigde oplaadbare accu's zijn hier in de eibabo® shop verkrijgbaar tegen gunstige prijzen.

Wat betekent PoE-voedingseenheid?

De afkorting PoE staat voor 'Power over Ethernet'. Hierdoor kunt u de elektrische stroom die nodig is voor de werking van de afzonderlijke deelnemers via de datalijnen van de netwerkkabel doorgeven. U heeft geen aparte voedingskabel nodig.

 


TIP:

Met een PoE-voedingseenheid wordt de bekabeling van bekabelde ethernet-netwerken minder zwaar.


 

Bij deze technologie wordt de elektrische spanning vanaf de voeding naar de computerdatakabel geleid. Aan de kant van de deelnemer wordt deze weer naar buiten geleid. Om interferentie te voorkomen moet de deelnemer PoE-compatibel zijn. Zo kan hij de inkomende voedingsspanning zuiver scheiden van het datasignaal. Indien het eindapparaat niet PoE-compatibel is, is de bijkomende installatie van een passieve PoE-splitter noodzakelijk. De splitter neemt de voedingsspanning van de computerdatakabel en leidt deze via een aparte lijn naar de voedingsingang van de terminal.

Krijg ik van eibabo® klassieke voedingen van 12V en 24V voor conventionele toepassingen?

Onze klassieke spanningsvoorzieningen voor de montagerail zijn regelbaar, afhankelijk van het model en zijn geschikt voor de voeding van externe apparatuur. Bovendien is het mogelijk deze te gebruiken voor andere bedrijfsmiddelen. Met behulp van een smoorspoel en een module voor stroombegrenzing kunnen ook specifieke voedingseenheden worden gebruikt om een of meer KNX-lijnen te voeden. Naast installatietechniek bieden wij klassieke voedingseenheden voor universeel gebruik.

Welke voedingseenheden en fabrikanten zou u aanbevelen?

In principe raden wij u aan een apparaat te kiezen dat aan uw behoeften voldoet. Voedingseenheden zijn gestandaardiseerd en zijn onderworpen aan wettelijke eisen en voorschriften. Als de technische parameters volledig identiek zijn, is het natuurlijk ook de moeite waard om de prijzen tussen verschillende fabrikanten te vergelijken. In deze catalogus vindt u KNX voedingen, KNX inbedrijfstellingsvoedingen, KNX noodvoedingen, PoE voedingen, busvoedingen, IP voeding PoE, modules voor KNX voedingen, voedingen 12V en voedingen 24V voor conventionele toepassingen. Vertrouw op de uitstekende kwaliteit van de volgende toonaangevende fabrikanten voor smart home automatisering: ABB, Berker, Busch-Jaeger, EASYLUX, EIBMARKT, Gira, Hager, Issendorf, Jung, Lingg & Janke, MDT, Merten, Siemens, Somfy, Theben en Warema.

 

eibabo - technology store

 

Inhoud catalogus:


In deze eibabo® catalogus installatiebus-systemen > voedingseenheid bussysteem vindt u artikelen uit de volgende productgroepen:

Overzicht artikelen:

  • Audio elektronica
  • Bewegingsdetector
  • Bouwsysteemtechnologie
  • Bus technologie
  • Busspanningsvoorziening:
  • Busvoorziening
  • Controle transformator:
  • DC-voeding:
  • DIN-rails
  • Ingebouwde voeding
  • Moellerfunk
  • Radiosysteem
  • Stroomvoorziening
  • Systeem voeding:
  • Systeemapparaat
  • Systeemspanning
  • Van stroomvoorziening veranderen
  • Veiligheid voeding:
  • Veiligheidstransformator
  • Voedingen
  • Voedingseenheid
  • Zorg


van de volgende fabrikanten:

Overzichtscatalogus van de fabrikant Voedingseenheid:

  • ABB
  • Busch Jaeger
  • Comelit Group
  • Eaton
  • EIBMARKT
  • Elsner
  • Elso
  • ESYLUX
  • Gira
  • Hager
  • Issendorff
  • Jung
  • Legrand SEKO
  • Lingg & Janke
  • MDT
  • Mean Well
  • Merten
  • Peha
  • Schneider Electric
  • Siemens
  • Somfy
  • Theben
Filter sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
van tot

1 van 9
Voor deze filtering zijn geen resultaten gevonden!
AANBEVOLEN
TIP!
3D
Mean Well - KNX-20E-640 - KNX voeding 640mA met geïntegreerde smoorspoel KNX-20E-640
€ 91,36 incl. btw

*

KNX voeding 640mA met geïntegreerde smoorspoel
Mean Well
| KNX-20E-640
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
MDT - STV-0320.02 - Busvoeding, 320 / 640mA voor KNX domotica STV-0320.02
€ 129,13 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 239,58 RRP***)
Busvoeding, 320 / 640mA voor KNX domotica
MDT
| STV-0320.02
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
MDT - STC-0640.01 - Busvoeding met diagnosefunctie, 640 mA voor KNX domotica STC-0640.01
€ 221,09 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 410,19 RRP***)
Busvoeding met diagnosefunctie, 640 mA voor KNX domotica
MDT
| STC-0640.01
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
MDT - STR-0640.01 - KNX redundante busvoeding met diagnose, 640mA STR-0640.01
€ 270,01 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 500,94 RRP***)
KNX redundante busvoeding met diagnose, 640mA
MDT
| STR-0640.01
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
MDT - STV-0640.02 - Busvoeding, 640 / 1200mA voor KNX domotica STV-0640.02
€ 174,78 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 324,28 RRP***)
Busvoeding, 640 / 1200mA voor KNX domotica
MDT
| STV-0640.02
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
Siemens - 5WG1125-1AB22 - KNX-voeding 640mA, N125/22 5WG1125-1AB22
€ 216,76 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 462,22 RRP***)
KNX-voeding 640mA, N125/22
Siemens
| 5WG1125-1AB22
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
ABB - SV/S30.640.5.1 - KNX voeding met smoorklep 640mA SV/S30.640.5.1
€ 227,01 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 465,85 RRP***)
KNX voeding met smoorklep 640mA
ABB
| SV/S30.640.5.1
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
Retour
3D
MDT - STV-0320.02 - KNX Busspannungsversorgung, 320/640mA STV-0320.02
€ 109,76 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 239,58 RRP***)
Busvoeding, 320 / 640mA voor KNX domotica
MDT
| STV-0320.02
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
Retour
3D
MDT - STV-0640.02 - KNX Busspannungsversorgung, 640/1200mA STV-0640.02
€ 148,56 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 324,28 RRP***)
Busvoeding, 640 / 1200mA voor KNX domotica
MDT
| STV-0640.02
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
Jung - 20640 REG - Voeding voor domotica 640mA 20640 REG
€ 209,96 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 334,79 RRP***)
Voeding voor domotica 640mA
Jung
| 20640 REG
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
Hager - TXA112 - KNX voeding met choke, 640mA TXA112
€ 286,33 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 527,92 RRP***)
KNX voeding met choke, 640mA
Hager
| TXA112
stuk(s)
Op het verlanglijstje
AANBEVOLEN
3D
MDT - STV-0160.02 - Busvoeding, 160mA / 320mA voor KNX domotica STV-0160.02
€ 100,44 incl. btw

*

plus verzendkosten
(€ 186,34 RRP***)
Busvoeding, 160mA / 320mA voor KNX domotica
MDT
| STV-0160.02
stuk(s)
Op het verlanglijstje
1 van 9
Door u bekeken